![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si io la fel... Oricum pare sa fie de prin anii `60 si fundu` ala ... tind sa zic ca e totusi Sophia Loren, ca e prea bombat...
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
indicii:
- filmul e din realizat in secolul asta, dar actiunea se petrece intr-un satuc din Sicilia, in perioada razboiului. - "Doamna cu fundul bombat" devine pasiunea tuturor pustanilor si barbatilor din sat, dupa ce sotul ii moare pe campul de lupta - numele personajului feminin da numele filmului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ptiu...Mi-a mincat sufletul: e Malèna, fundul bombat e al Monicai Bellucci! Hai ca mi-au iesit peri albi !
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Naiba m-a pus... revin cu un film asap!
Back! (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/ghicitoare121212.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Nimeni? E un film horror, lansat in august 2007.
|
|
|
![]()
|
|
Hai, bre, nimeni?!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu habar n-am. Mai pune si tu o alta poza din acelasi film, poate se dumireste cineva.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai zi asa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
28 Weeks Later |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:05 PM |
|