![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
din nu stiu care motiv vad ca in Explorer nu se vad si in Firefox da...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, am intrat acu' cu firefoxul si pozicile-s scoase? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, nu sunt scoase. Poate ne ajuta Maat. Imi pare rau, Kalua.
PS. Ma omorati cu "Bre" asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nici eu nu le vaz de la munca (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) cu IE .... bre
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am mai spus; cind e activat hotlink protection nu se vede nimic ca sa nu faca aiurea siteukl respectiv trafic,.
Trebe puse pozele dintr-un alt site. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, totusi de ce unele se vad si altele nu, fix din acelasi loc? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
pentru Kalua special, un film care mi-a placut imens: (IMG:http://i26.photobucket.com/albums/c107/bulina23/poza.jpg) This post has been edited by bulina: Sep 19 2008, 08:13 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu am idee. Cind dau in browser direct numele pozei ma pune sa o downloadez...
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Erau niste poze la care nu a spus nimeni: Pan' s Labyrinth ( seamana cu un film pentru copii dar mie nu mi s-a parut).
Si poza anterioara se refera la Shine. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
la Pan' s Labyrinth a raspuns Kalua. Intr-adevar nu mi s-a parut nici mie de copii. Mi-a placut insa:)
Shine este. Acu posteaza tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjEzNjI3OTQwN15BMl5BanBnXkFtZTYwNzcxMzg2._V1._CR0,0,475,475_SS100_.jpg)
Cu ocazia asta tin sa va anunt ca am descoperit si eu cum se introduc imagini. Nu stiu daca mai stiu a doua oara. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 07:53 AM |
|