![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hai, continuam? Bulina vaz ca nu e prin preajma, cine pune?
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va dati batute, adica?
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
da (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , mi-a placut prima imagine, poate o sa ma si uit la acest film.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Este vorba de Arabela Nu a vazut nimeni serialul asta in copilarie? Rumburak...Inelul fermecat...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In copilaria mea nu a existat Arabela. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Cine pune urmatoarea poza? |
|
|
![]()
|
|
Era un film pentru copii. Am fost mai mult ca sigura ca veti gici imediat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Urmatoarea: (IMG:http://www.hollywoodcollectibles.com/autographed/memorabilia/sports/collectibles/authentic/Celebrity/Tom%20Cruise_8x10.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 09:33 PM |
|