![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Si cand te gandesti ca am vazut Zodiacul si mi s-a parut chiar ok (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
La asta de acum habar n-am. Mi se pare cunoscuta actrita dar cam atat. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
cred ca e un film european, frantuzesc- nu intrebati de ce, e un filing; mai departe insa...pas!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, tipa-i frantuzoaica si-i cunoscuta (joaca de obicei in filem bolnave (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ).
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu am nici cea mai vaga idee... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Filmu-i dupa o nuvela de Joseph Conrad, despre casnicie la inceputul secolului xx.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si tipa-i Isabelle Huppert.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E Gabrielle.
Altul: (IMG:http://img5.allocine.fr/acmedia/rsz/434/x/x/x/medias/nmedia/18/35/87/06/18441755.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Asta da, l-am vazut.Este "The Fountain" cu Rachel Weisz si Hugh Jackman.Destul de ciudatel dar fain per ansamblu.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exact. Marbella!
|
|
|
![]() ![]() |