![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Euharistie = Sfanta Cuminecatura, Sfanta Impartasanie, frangerea painii
Nu am stiut. Noroc cu Google. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, intrebarea urmatoare, te rog!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cine era zeul mestesugurilor la greci?
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hefaistos?
..ma bag si eu in seama.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Da.
Randul tau, doctoreaso! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ce inseamna, pe limba "olteneasca", ganta?! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
N-am rubedenii pe acolo, dar asta nu ma opreste sa-mi dau cu parerea. Vine cumva de la frantuzescul "gant": manusa ?
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici pe departe...astia sunt paraleli cu frantuzismele!
Alta presupunere, va rugam! PS: Habar n-aveti cum m-am simtit cand am aterizat acolo, dupa ce m-am maritat. Fara translator/ sotul meu nu ma descurcam, iar pe el il distra de minune tot ce mi se intampla. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gasca (pasarea)? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nici eu n-am habar si cu toate ca am rubedenii pe-acolo nu le-am calcat decat o singura data in viata si nici nu mai tin minte momentul. Dar pe mine, nu stiu de ce, la asta ma duce gandul.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:32 AM |
|