![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
un fel de galeata? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Intreb si io timid (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , caci cu oltenismele n-o am de nici o culoare : geanta ?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
intrebare intrebatoare referitor la pronuntie: 1. gantă sau 2. ganţă ???
cu ganta = en gros ?? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
un fel de galeata? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) CORECT!!! Galeata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Acum e randul tau. intrebare intrebatoare referitor la pronuntie: 1. gantă sau 2. ganţă ??? Varianta nr.1. This post has been edited by dr_wise: Feb 15 2009, 09:08 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si cand te gandesti c-am gasit anuntul unui oltean pe net: vand telefoane cu ganta sau la bucata si-am tras concluzia ca le vinde en gros. Dar omul le vindea cu galeata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai da. Dumnezeu sa-i mai inteleaga. Vorba lui Nea Marin (intre noi fie vorba, de abia dupa ce m-am maritat cu un oltean, am descoperit "savoarea" patriei Oltenia):
In tren vine controlorul si intreaba: - Ai bilet? - Pai, nu prea am... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Daca-mi mai vine randul, mai bag niste "oltenisme". |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
care dintre bauturile gazoase a fost la baza un produs "miracol" vandut in farmacii?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Coca-cola?
|
|
|
![]()
|
|
corect! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
e randul tau |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Blecky (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Din cite oase este alcatuit corpul uman? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:13 AM |
|