![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
nope. Cred ca e randul lui Janis!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Ma scuzati de intarziere, n-am mai deschis acest topic.
Cine a fost Cerberus in mitologia greaca? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Este vorba de Cerber, cainele cu trei capete care pazea portile Infernului?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In absenta lui Janis, spun eu ca raspunsul e corect.
book, randul tau! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Personajul principal al Odiseei de Homer este...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai, bre, intrebare asa usoara?
Ulise (Odiseu) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da.
Asta mi-a venit in cap. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine a fost "tatal" baletului clasic, cel care a combinat influentele italiene si franceze cu baletul rus?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Marius Petipa.
Urmatoarea intrebare: steagul carei tari este acesta? (IMG:http://www.konsulate.de/flaggen/pl-lgflag.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cred ca este steagul Poloniei. Cum s-a numit primul continent existent pe Terra?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:54 AM |
|