![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
cum se numeste arta slefuirii pietrelor si a pietrelor pretioase?
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asteptam raspunsul de la tine ca nu pare a fi cunoscuta aceasta arta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si urmatoarea intrebare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
Gliptică
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
Ce regizor a ecranizat Pădurea Spânzuraţilor?
|
|
|
![]()
|
|
liviu ciulei, prima ecranizare. dar a mai regizat si dan micu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
cine a realizat coloana sonora a filmului "asterix si obelix impotriva lui cezar"? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jean-Jacques Goldman si Roland Romanelli (zice Internetu' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E corect raspunsul meu si am asteptat-o indeajuns pe bubu sa-l confirme.
Cu ce viteza zboara o musca? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
2-3 m/s
De cine-i tabloul asta si cum se cheama? (IMG:http://www.draculascastle.com/images/grigmuscel.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Nicolae Grigorescu - Taranca din Muscel
Intrebare: cine e artistul? (IMG:http://i262.photobucket.com/albums/ii111/Blusie/1c6b6a51.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:32 AM |
|