![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca stiti jocul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-am gindit sa il adaptam putin la noi... sa ne mai distram nitel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Regulile sint foarte simple: Cel care deschide jocul incepe cu un adevar sau o provocare, urmatorul jucator raspunde. Daca alege adevar: "Este adevarat ca nu iti place sa dai cu mopul ?", iar raspunsul va fi o negativ sau afirmativ. Daca alege provocare: exemplu: "Te provoc sa ne spui cite perechi de pantofi ai". Sa incepem: Adevar: Cind ai fost ultima data indragostita pina peste urechi? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Cool jocul, Di! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Imi aduce aminte de facultate... (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
Raspuns: "pina peste urechi"cam pe la 21 de ani... (IMG:style_emoticons/default/hideingbhindcurtian.gif) I.Adevar: Ti-ai impartit vreodata, dragostea pentru doi barbati (in acelasi timp)? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si daca eu aleg provocare acum, cum se face?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cred ca fiecare jucator, dupa ce a raspuns, da la radul lui posibilitatea altui jucator de a alege sa spuna un adevar sau sa raspunda la o provocare.
Deci Valentina trebuie sa dea si o varianta cu provocare, pe langa intrebarea pusa deja, iar Albi sa raspunda la care vrea ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nope. Cine raspunde la intrebarea anterioara, indiferent ca a fost adevar sau provocare, trebuie sa puna o noua intrebare, indiferent de care ip: adevar sau provocare. Nu este nevoie de doua intrebari pentru a se continua jocul, ci numai de una singura.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , asa intelesesem si eu: raspunde cine vrea si intreaba ce pofteste (adica adevar sau provocare)...
|
|
|
![]()
|
|
Exact, Valentina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
deci la intrebarea adevar pusa de mine, raspunde cine vrea cu da sau nu... si apoi pune o singura intrebare gen provocare sau adeva, dupa cum pofteste... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Aha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Scuzati atunci de confuzie.
Rapund eu la intrebarea Valentinei : NU (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Provocare: Cate obiecte vestimentare de culoare neagra ai acum pe tine? |
|
|
![]()
|
|
5 bucati - sint toata imbracata si incaltata in negru.
Provocare: Cind ai spus "te iubesc" ultima data si cui? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:17 PM |
|