![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
straineasca.
Prenumele l-ai nimerit! mai lucreaza un pic la nume. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) PS: se pare ca asta-i doar terenul nostru de joaca. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai mie-mi place jocul asta mult de tot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Anna Politkovskaia? Daca nu: in ce domeniu si-a facut un nume? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
politkovskaya e! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
G.E.
Barbat decedat |
|
|
![]()
|
|
George Enescu?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, strain (si de cauza lui Enescu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
singurul G.E. care-mi vine acum in cap e George Eliot (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ma pun pe cujetat si revin. Sa nu se bage nimeni in fata, c-am lasat rand! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i nici Eliot si cred ca 90% din populatia lumii ii cunosc una dintre lucrari.
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/nea.gif) nici n-avea cum sa fie Eliot ca-i femeie cu "nume de scena masculin".
|
|
|
![]()
|
|
Gustave Eiffel - creatorul turnuletului? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:50 AM |
|