![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Canada
apus sau rasarit? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ambele.
Inel sau bratara? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
inel
aur sau argint? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Platina. Sau, in lipsa de-asa ceva, argint.
Vesela cu modele sau uni (nu neaparat alba)? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
uni
preferi sa faci poze sau sa ti se faca poze? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa fac. Din pacate n-am rabdare sa-nvat cum se regleaza manual camera si de-asta fac altii poze mai bune. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Vacanta de iarna la munte, cu zapada, sau la mare, in tarile calde? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
La mare.
Ce preferi: pantaloni sau fuste/rochii? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
PANTALONI. Fusta nu port aproape niciodata. Eu-s mai sportiva, ma dau cu rolele deseori de cand s-a topit zapada pana vine cealata, cand ma grabesc mai alerg, tare m-as distra alergand in fusta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Mancare mai light sau mai grasa? |
|
|
![]()
|
|
mancare mai light
seminte de dovleac sau de floarea soarelui? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De dovleac.
Cantat sau dansat? |
|
|