![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghebe nu cred c-am mancat vreodata, asa ca dintre astea doua aleg champignons.
Mers in vizita sau primit musafiri? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
Mers in vizita!
Studii in tara sau strainatate? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In tara, dar cu un an facut in strainatate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Napolitane sau biscuiti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
napolitane
teatru sau film ? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Teatru
Film comedie sau thriller? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
thriller (psihologic) (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
carnavaalul de la Venetia sau de la Rio ? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De la Venetia.
Jungla sau padure de foioase? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
Padure de foiase (e mai safe....)
Frumusete spirituala sau fizica? |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmmm, pai cine poate sa recunoasca frumusetea spirituala?? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si eu cred ca oricum ceva din frumusetea spirituala se reflecta in cea fizica, asa ca raspund: frumusetea fizica.
Calcat rufe sau sters praful? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:54 AM |
|