![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Daca ar fi posibil, niciuna. Daca ar fi totusi sa aleg, homeopatie.
Viata de apoi sau reincarnare? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Viata de apoi
Pug sau Beagle ? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Pug
Vara cand vrei sa te racoresti: o bere rece sau o inghetata? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tramvai, circula mai repede (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lapte simplu sau lapte cu cacao? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu cacao.
Calatorii cu prietenii,sau in 2? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
In 2.
Albine sau fluturi? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fluturi evideent
Ce preferi? Barbatii fresh, sau cei nebarbieriti, care aboreaza un look aparent neingrijit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cu look aparent neingrijit dar fresh in acelasi timp. Hai ca te-am dat gata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
McDonald's sau KFC? |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Depinde ce urmeaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Dar in general cei fresh. Friptura in sange sau bine facuta? Na ca am postat in acelasi timp cu book. Kfc, sa raspund si la intrebarea ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Jo: May 4 2009, 04:38 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:46 AM |
|