![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
luciu
Acadele sau vata pe bat? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) m-o trantit amintirile din copilarie, deh pe masura ce imbatranesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
mmmmm acadele (fir'ar ....stiam eu ca trebuia sa le cumpar azi din benzinarie .... mi s-a facut pofta acum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )
shotronul sau coarda (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Amndoua, eram cea mai tare la sporturi cand eram mica, ore in sir, de dimineata pana seara aveam o inepuizabila energie dedicata jocurilor ina er liber.
Cat despre acadele, le-am luat la ai mei de la scoala chupa chups sa roada maine, ca si asa toata ziua sunt cu sugatroacele in gura. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alpinism sau schi? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
amadoua
caramele sau jeleuri? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
jeleuri
cozonac sau chec? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
niciuna, ambele-s paine dulce (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
pantaloni cu talie inalta sau incepand de pe solduri? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
de pe solduri.....ochelari sau lentile?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
poi sunt unele mancaruri..pe care chiar nu le-as manca fara mamaliga:tochitura,peste...de fapt..merge la muulte feluri...i like it (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
covor all over sau parchet golaş? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
Covor pufos.
Albastri sau caprui? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:51 AM |
|