![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, "Glückauf" este un salut intre mineri si nu se foloseste in alt context. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si eu care m-am uitat in dictionar special! Destepti astia! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Atunci cum se face urarea?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Viel Glück sau, mai bine, viel Erfolg as spune.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
aham..thx Kalua (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Ma gandeam ca e vreo expresie speciala, cu prepozitie etc, cum le place lor. Btw, tu ce dictionar ai folosit?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am folosit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nu detin nici pana in ziua de azi vreunul, poate ca si de-aia nu le am cu traducerile.
|
|
|
![]()
|
|
wow, esti tare atunci, Kalua!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' aveam colegi cu dictionare la ei. (IMG:style_emoticons/default/smart.gif) Si dupa aceea am lucrat (pana in ziua de azi) numai cu lexicon, apar pana in ziua de azi cuvinte de care nu am auzit. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Prost! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ja,er ist auf Deutsch:)
ich meine, dass ich nicht Deutsch lernen kann |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 26-March 08 From: Bucuresti Member No.: 3,560 ![]() |
Wo can man in Buharest Deutsch zu lernen???
vielleicht weiss jemand Gut Sprachkurs? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Fetitelor dragutelor!
Trebuie sa invat si eu limba germana, mi-o si doresc, de altfel, dar mai intii de toate trebuie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am sa ma duc la o scoala de limba, insa, inainte, voiam sa citesc un doi trei manuale de germana, cursuri fara profesor, something. Nu stiu deloc germana si daca ma duc la curs asa, cu zero bagaj, voi pierde de la bun inceput ce se intimpla pe acolo. Aveti vreo recomandare in ce priveste un curs-manual pentru acasa, bun? Sunt multe in librarii, e drept, insa dupa ce-am vazut citeva cursuri de gen (pentru alte limbi) pline pline de greseli, mai bine-ntreb inainte sa cumpar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multam frumos! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:38 AM |
|