![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
dans les années 1897 et 1898
sau pendant les années |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sau '' au cours de 1897-1898 '' ori '' dans les années 1897-1898 ''
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
dans les années mille huit cent quatre vingt dix sept - mille huit cent quatre vingt dix huit
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ce tari suntem. Ne-am gandit la adverb care era simplu si probabil Carmen astepta raspunsul complet al Blekytzei. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci beaucoup!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu, imi era suficient "dans les années 1897 et 1898", anii, da-i naibii ca stiu sa-i citesc...sa nu ma puneti sa-i scriu, ca-i grele... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) L-am rugat pe sotul meu sa-mi spuna cum sa scriu corect, dar e asa a naibii pielea pe el, a zis ca nu-si aduce aminte. Eu am lipsit la lectia respectiva. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Stati pe aproape, va rog. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
je suis présente, si tu as besoin d'aide, fait le moi savoir (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ma tot gandesc cateodata, ce-am facut ca sa merit astfel de prieteni adevarati, in conditiile in care omul care se presupune a-mi fi cel mai aproape, e de fapt cel mai aprig adversar al meu. Offff....OK. Revin! |
|
|
![]()
|
|
Allez ma belle, courage laisse pas tomber! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau sa spun:
N.Paulescu a desfasurat o remarcabila activitate de cercetare stiintifica in domeniul fiziologiei, privind in special metabolismul glucidelor. N.Paulescu a deploye une remarquable activite de recherche scientifique dans le domaine de la physiologie, ... en special le metabolisme des glucides. |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
regardant/concernant specialement/notamment?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 10:12 PM |
|