![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
N. Paulescu a développé une remarquable activité de recherche scientifique en physiologie, en particulier sur le métabolisme des glucides/hydrates de carbone.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Cum se spune "care a aparut"? De fapt, "care" ala ma intereseaza.
Multumesc! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
care e fraza exacta?
in general ar fi qui est apparu |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Ca urmare a"....???
Milioane de vieti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
suite à....
des milions de vies |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc mult!
Gata! Am terminat! Sper sa fi iesit o compunere frumoasa. Carolle o va intelege, dar restul cursantilor se vor uita precis precum curca-n lemne. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Allez ma belle, courage laisse pas tomber! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) asa asa ca bine zici doctoressa i-auzi varianta quebecoasa: ''lâche pas la patate!'' pronuntie ''lash po la patat'' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
sau in traducere pur caragialeasca: Zoe, fii barbata! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Mai, sunteti de coma!!!!
Dupa ce-mi redactez textul, pot sa-l pun aici? Sunt curioasa ce parere aveti. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Eu cred ca poti sa il pui aici, abia astept sa il citesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 06:18 PM |
|