![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
meg tre sa o facem si pe asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 3-November 07 Member No.: 2,552 ![]() |
pai, eu am vrut sa ma fac paznic de cimitir (nu stiu de unde... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ), luptator de sumo (eu asa credeam ca se numesc luptatorii ninja), cautatoare de comori, pirat, scriitoare, actrita.
a, si cand eram mica de tot vroiam sa ma fac "mileasa" (mireasa). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am vrut sa ma fac exact asa: actrita, regizoare, scenografa milionara. Pe vremea aia sa fii milionar era ceva (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Nu am ajuns nimic din toate asta, dar ma duc la teatru cat pot de des si de fiecare data plec cu o tristete in inima ca nu mi-am urmat visul. Dar...cine stie... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu mi-am dorit sa devin "doctorita" pentru a o salva pe bunica mea bolnava de cancer. Din pacate visul nu s-a materializat, dar...viata e plina de surpize. Niciodata nu e prea taziu sa o iau de la capat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
eu am vrut comandant de unitate pentru ca il vedeam pe taica-meu si pe vremea aia eram mandra de el...apoi mi-am revenit si nu am mai stiut..o vreme am vrut mecanic ..sa surubaresc toata ziua la masini ..sa le repar sa ma enervez ca nu merg si sa fiu fericita cand merg bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mi-a trecut pentru ca nu e de femei..prea mult misoginism in breasla (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...acum visez cu ochii deschisi ce sa fac cu viata mea... analizez meseria de chelner la inaltime... poate poate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).. fara birou, fara program fix...plimbare prin lume si mereu pe fuga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Avocat, asa ca am facut facultatea de Drept dar desi mi-a placut la nebunie am realizat apoi ca am `gura` pentru asa ceva dar nu si suflet...
Visam sa fiu si doctorita sa `repar` inimi... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
fluturel, cica te pune si la partea mecanica.. adica, daca ramai cu tiru'n drum, ce faci?
trebuie sa te apuci sa schimbi roata, sa desfaci, sa te uiti.. asa ca.. ma mai gandesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cred ca toata lumea a vrut sa fie doctor in copilarie, macar o data. Tin minte ca erau si tot felul de jocuri cu doctorita si pacientul etc..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si eu visam ca o sa salvez vieti, o sa inventez leacuri, ca o sa salvez lumea samd..Mai tarziu m-am reprofilat si am vrut sa fiu avocat, judecator, si mai tarziu voiam sa dau la Psihologie, ca o persoana profunda ce sunt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ..am intrat, dar pana la urma am ramas la altceva. Sa vedem mai departe..
Uitasem, cand eram mica mai voiam sa fiu si moderator de talk-show. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tin minte ca majoritatea colegelor mele din generala voiau sa fie "fotomodel sau actrita". Si eu ma revoltam, mi se pareau foarte superficiale, plus ca na.. multe dintre ele nu aveau nici calitatile necesare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
fluturel, cica te pune si la partea mecanica.. adica, daca ramai cu tiru'n drum, ce faci? trebuie sa te apuci sa schimbi roata, sa desfaci, sa te uiti.. asa ca.. ma mai gandesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da...mi-a zis var-miu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) oricum, mai am un an sa ma gandesc. ca abia la 21 de ani, poti sa dai de permis pentru tir (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
eu vroiam sa ma fac doctorita,apoi cantareata,apoi ''fata de-aia care machiaza''
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 03:37 AM |
|