![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
nu ma satur sa te citesc,sper ca azi o sa ai timp sa nr mai povestesti.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
offff... am stat cu sufletul lagura 2 zile zicand ca atunci cand o sa am timp o sa continui sirul... celor 1001 povestiri. Dar...se pare ca n-am fost singura prinsa pana peste cap cu treburi. Fleurdelis, we miss you! Te asteptam cu drag intre sanii nostri...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca tot devenise un topic despre stilul vestimentar incendiar pe motiv de sexappel. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Ok...Abia am ajuns acu de la Rotterdam...am manat 500Km dus intors si-mi cad ochii in gura de somn dar tot va povestesc ceva ca abia asteptam sa ajung acasa si sa intru pe aici! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Desi imi era cam teama de ce voi descoperi in trecutul lui Ezra si am incercat sa-mi stapinesc curiozitatea cit am putut...spunindu-mi ca nu ma priveste, dracusorul ala numit obsesie nu ma lasa in pace si am pus la cale un plan. Intr-o zi iesind mai devreme de la servici am trecut prin piata am cumparat niste flori si ceva dulce si am sunat la mama lui Ezra pe la care mai trecusem doar de citeva ori dar de fiecare data ne-a primit tot morocanoasa si laconica...asa ca nu era o mare placere. Totusi mi-am luat inima-n dinti si m-am inarmat cu cel mai dulce suris de care eram in stare cu gindul sa o descos cit se poate. Eram sigura ca voi scoate ceva de la ea cu toata raceala ei respingatoare. Si rezultatul a fost pe masura asteptarilor...Dupa ce am intrebat-o de sanatate si mi-a raspuns ca de obicei in doi peri mi-a spus cu um glas putin mai incalzit de zimbetul meu si de daruri sa fac niste ceai si sa ma asez putin sa mai stam de vorba ca de cind e cu mine Ezra a uitat definitiv ca mai exista si ea si dupa un oftat lung..."baiatu asta o sa ma omoare si pe mine, cum l-a omorit si pe taica-su"...Ups... exact la subiect! Imi spun eu...si intreb cum adica l-a omorit pe taica-sau? "Cum nu stii? El l-a omorit pe taica-sau" M-am uitat cam nedumerita la ea...spunindu-mi ca poate vrea sa insinueze ca o fi murit taica-sau din cauza lui ca nu l-o fi ascultat. Atunci ea a intarit cele afirmate spunindu-mi ca Ezra l-a impuscat pe tatal lui si a primit pentru asta inchisoare pe viata, acum era eliberat dupa 20 ani pentru buna purtare dar cu conditie! Am amutit si m-am uitat ingrozita la ea...nu-mi venea sa cred urechilor...asteptam sa-mi spuna ca nu-i adevarat ca a glumit, poate daca-mi spunea cineva asta la inceput, inainte sa-l cunosc as fi crezut dar acum eram convinsa ca Ezra nu ar fi fost in stare sa omore o musca, daramite un om si tocmai pe tatal lui...nu...nu se poate...mi-am zis baba asta aiureaza...trebuie sa fie o greseala poate a fost un accident...incercam sa-i gasesc circumstante atenuante in cazul in care era adevarat si am iesit de la batrina ametita si bulversata de ce aflasem...Ezra era un criminal! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Pe urma am aflat ca era vorba despre abateri...adica la prima abatere cit de mica, era luat inapoi la inchisoare. Atunci mi-am explicat eu de ce era nevoit sa primeasca aprobare si sa raporteze ca sa iasa din Israel si de ce imi spusese ca nu lucreaza ca sa nu intre in conflict cu cineva...dar am fost uimita la ce s-a expus in ziua cind a venit atunci la fostul sot in casa ca sa ma ia cu bagajele! Atunci chiar si-a riscat libertatea, pentru ca daca ala ar fi reactionat cumva, Ezra putea sa o pateasca...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
si ai vorbit despre asta cu ezra?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Fleur apai asta da'surpriza neplacuta si ce ai facut?
|
|
|
![]()
|
|
Am ajuns acasa si l-am intrebat daca e adevarat. Mi-a raspuns ca da, ca nu-i pare rau de nimic si daca tatal sau ar invia si ar aparea din nou in fata lui ar face-o iar. L-am intrebat ce i-a facut taica-sau de l-a urit in halul asta.
Mi-a spus ca visa sa-l ucida inca de cind era copil si privea neputincios ascuns intr-un ungher cum taica-sau o batea pe mama-sa si o umplea de singe...abia dupa ce el adormea, mort de beat, iesea din ascunzatoare si o cara pe maica-sa la spital impreuna cu fratele lui geaman...Avea douazeci de ani cind a intrat in armata impreuna cu fratele lui si intr-o confruntare cu arabii fratele lui a fost ucis chiar linga el...era inca sub impactul socului cind la putin timp dupa moartea fratelui a primit telefon ca mama lui este iar in spital zdrobita in bataie da taica-sau si atunci a luat arma si s-a dus direct acasa unde a descarcat-o in omul acela care ii era tata... |
|
|
![]()
|
|
fleur,sper ca ne mai povestesti ceva in seara asta.sunt fanul nr.1 a ta. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
ce trist!nu suport "barbatii" care dau in femei. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 02:36 PM |
|