![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Ma simt obligata sa scriu mai departe...nu de alta dar nu vreau sa am pe constiinta consortii nimanui! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
A doua zi de dimineata mi-am inceput programul ca de obicei. Am facut sucul de fructe pe care l-am strecurat päs-päs pe noptiera in dormitor, bineinteles dupa ce m-am convins ca musiu era la dus...am coborit in bucatarie sa astept instructiunile pentru ziua respectiva si ce o mai fi, mi-am spus ca o sa o sa fac pe nisnaiu si o sa ma comport normal pina la proba contrarie, pentru ca oricum aveam in plan sa parasesc aceasta casa cit de curind posibil, asteptam doar sa termine Stefan anul scolar si sa hotarim ce facem cu banii strinsi...sa cumparam casa in Israel (in rate bineinteles) or sa ne intoarcem in RO si sa renovam casa parinteasca...mai ales acum ca imi facusem niste idei tot studiind casa senatorului...cel putin voiam si eu o scara de aia in spirala chiar de n-o fi ea asa luxoasa si de marmora si un dormitor cit tot etajul...dar deh visam... Bineinteles ca domnul cind a coborit, cam stingherit si-a cerut scuze pentru iesirea de aseara...iar eu care abia asteptam asta, ca sa lamurim odata lucrurile, i-am spus raspicat ca eu cred ca mi-am indeplinit intodeauna atributiile serviciului pentru care am fost angajata si pentru alte servicii sa nu mai incerce sa apeleze la mine, pentru ca in cazul acesta nu pot decit sa-mi iau valiza si sa plec asa cum am venit. A pus capul in pamint si cam descurajat a iesit din casa dupa obisnuita urare de zi buna mormaita cam cu juma de gura! Cind i-am povestit prietenii mele intimplarea, a fost foarte deceptionata si ea, dar nu de fapta senatorului ci ci de mine si m-a apostrofat cu "Bai ce fraiera poti sa fii, sa dai cu piciorul norocului... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) du-te draga si spune-i ca ai o prietena care face masaje si orice alte servicii!" (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Iote bre acu mi se propunea si meseria de sarsur, ca parca nu era suficient prin ce trecusem...Zic: "lasa draga, nu-i purta tu de grija ca se descurca el..." si chiar asa a si fost, cind am ajuns acasa din weekend, luni dimineata, am vazut o tipa trasnet, care s-a strecurat tiptil pe usa afara. Ufff! am rasuflat usurata...macar acum eram sigura ca domnul senator se calmase, dar... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
"dar"-ul asta m-a bagat in boala !!!! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Daca a incercat o data mai putea incerca doar doar...barbatii astia sunt si mai ciudati cand sunt refuzati insista in prostia lor.Asta se numeste hartuire sexuala si nu puteai demostra fiind doar tu cu el, da' ar fii meritat sa-l dai putin in judecata sa se calmeze definitiv. Daca-i trebuiau altfel de servicii trebuia sa-si gaseasca o metresa.Ce-mi place ca atata fac caz de morala unii si altii dar cand vine vorba de ei nu se mai aplica.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neataaaa!
Bine ca n-am citit aseara ultimul episod, ca dormeam sigur cu PC deschis si cu ochii pe postarile lui fleur...oricum, o premonitie avusei, ca m-am zvarcolit toata noaptea de pe la 3... Mai misssn, m-ai innebunit cu "barbatii sunt ciudati"!!! Sunt asa de usor de citit, ca-ti vine sa razi cand vezi cat pot fi de previzibili! Vorba unei amice, nu tb sa-i iubesti, ci doar sa-i intelegi. Si exact asta tb facut! Din pct meu de vedere in gena lor sta instinctul ancestral de hunter, depinde doar de femei daca pica sau nu drept prada. Mie-mi place sa-i studiez, iar cand vreau sa ma amuz, le zgandar orgoliul putin si gata! Distractie en gross! Scuze fleur pt off topic! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Culmea Dr.Wise ca atunci cand lucram ma intelegeam mai bine cu barbatii decat cu femeile e drept ca in biroul in care lucram eram singura femeie da' era fain, doar ca pe mine ma enerveaza cand cineva crede ca poti sa-i pici in plasa cand tu nu dai nici un semn ca ai vrea sa-i pici in plasa.
Si eu scuze pt off topic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Da, misssn7...ai dreptate insa cu datu-n judecata in acest caz nu sint de acord pentru ca eu consider ca orice femeie are mijloace sa se apere singura in asemenea situatii si asta poate fi chiar amuzant dar sa scoti asta in public... mi se pare penibil, bineinteles daca individul nu depaseste masura.
Si jocul a inceput...intr-o seara iar ma trezesc sunata pe firul direct si rugata sa vin pina la bucatarie...Senatorul nervos nevoie mare se uita in scirba la snitelul din farfurie pe care i-l pregatisem mai devreme asa cum ne intelesesm de la inceput. Cind am intrat mi-l arata si ma intreaba nervos ce-i asta? Cu privirea cea mai inocenta de care eram capabila, i-am raspuns ca e cina pe care i-am pregatit-o ca de obicei...atunci el a apucat snitelul cu doua degete si l-a aruncat pe jos tipind la mine ca el nu e caine sa manince mincare rece, ca nevasta-sa il astepta intodeauna cu mancarea calda oricit de tarzie era ora cind se intorcea acasa... Am tras aer puternic in piept si cu vocea cea mai calma de care eram capabila in acel moment i-am spus ca el insusi a stabilit asa de la inceput...si eu nu sint sotia lui, dar daca doreste pot sa-i pregatesc alt snitzel acum, chiar daca sint in afara programului meu de lucru... Mi-a spus ca nu-i nevoie si pot sa plec la culcare, dar sa inteleg ca e si el un om si nu un caine... Coborind treptele spre camera mea chiar ma incerca un sentiment de mila pentru, omul asta care din puternicul gentelman ajunsese sa se simta ca un caine dar pe de alta parte dracusorul din mine se simtea puternic si victorios. Am stiut ca acum incepe jocul dar ma simteam ca si cum aveam de cercetat o insecta sub microscop si eram curioasa sa vad pina unde poate sa-l duca orgliul... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Istericale de mascul nebagat in seama! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hai, te rog, povesteste-ne cum i-ai dat verde de Paris si l-ai linistit...forever.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da, devenisem o obsesie si chiar eram tare ingrijorata ca daca politica Israelului va lua o intorsatura nefasta aveam si eu o parte de vina (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ce mai omul incepuse sa urmareasca munca mea pas cu pas...controla totul cu de-amanuntul, poate, poate va gasi pe undeva un nod in papura...si cum in aceste cazuri noduri in papura se gasesc usor eu ma straduiam sa-mi indeplinesc atributile cit mai corect posibil desi devenise enervant sa ma simt urmarita pas cu pas...si sa ripostez politicos la orice hachita.
In acest timp Stefan se acomodase destul de bine la internat si devenise chiar rasfatatul fetelor si al profesorilor, desi la inceput a fost mai greu...odata mi-a dat telefon plingind ca nu e fair ce se intimpla acolo si eu speriata l-am intrebat ce i s-a intimplat...atunci mi-a povestit ca trebuie sa spele vasele la cantina odata pe saptamina..."Cum numai tu?" il intreb eu si-mi spune ca nu fiecare copil dar pe el l-a pus saptamina asta de doua ori..."Pai cum asa?"..." Pai sa vezi, imi spune el, rindul meu a fost ieri dar m-au pus sa spal si azi", "Si ieri ai spalatß" intreb eu..."Nu" zice el "Dar rindul meu a trecut". (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Bine i-am spus in cazul asta cred ca ai sa petreci cam tot timpul pe la bucatarie, asa ca ia si spala vasele voiniceste azi, daca vrei sa scapi de asta si sa stai pe acolo doar o zi pe saptamina!. Offf...bietul meu copilas incepea sa invete ce inseamna a trai in lume...nu-i era usor si-mi era mila de el dar anul acela la internat i-a prins tare bine. In fiecare weekend venea acasa cu autobuzul internatului care ducea flecare copil la adresa si ii lua dimineata la inceputul saptaminii...si aici a avut de trecut mititelul mamii prin alta peripetie pe care mi-a povestit-o mult mai tarziu ca sa nu ma sperie...Intr-o zi a adormit in autobuz cind au fost transportati inapoi la scoala si s-a trezit singur pe undeva destul de departe de internat...a tipat la sofer ca l-a uitat acolo si boul ala in loc sa intoarca autobuzul si sa-l duca la destinatie l-a dat jos intr-un lan si i-a explicat ca nefiind departe poate sa ajunga usor tinind drumul tot inainte...a ajuns intr-un tarziu dar nu mica i-a fost teama de a merge singur pe drumul pustiu...ah daca as fi aflat eu asta la timp (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) cred ca-l omoram pe dobitocul ala! |
|
|
![]()
|
|
Istericale de mascul nebagat in seama! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hai, te rog, povesteste-ne cum i-ai dat verde de Paris si l-ai linistit...forever.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Trebuia sa vina si timpul pentru asta...abia asteptam ca ma cam saturasem de hachite! Era intr-o vineri inceputul weekend-ului in Israel...facusem cumparaturile pentru saptamana urmatoare si copilul ma astepta in camera ca sa iesim in weekend. Intre timp senatorul a studiat bine bonul de la supermarket, lucru pe care nu obisnuia sa-l faca pina atunci, cel putin nu in prezenta mea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si a descoperit ca lipsea o punga de bamba...un fel de pufuleti din alune pe care tocmai ii rontaia Stefan in camera, uitindu-se la tv...si hop nodul in papura...unde-i punga? I-am spus uitindu-ma direct in ochii lui ca de la bun inceput mi-a dat verde sa cumpar ce imi place mie sa maninc si punga am luat-o in camera mea, dar daca-i vorba de cei citiva banuti cit a costat bamba nu-i nici o problema o sa-i decontez imediat. Mi-a raspuns uitindu-se de sus ca nu-i vorba de citiva banuti ci de faptul ca el are niste principii si vrea sa se consume totul acolo la bucatarie... Apropo de principii, i-am spus atunci raspicat, sa stiti ca toti avem principii si ar fi cazul sa ni le respectam reciproc domnule! Abia atunci dupa mult timp, l-am vazut ca se uita zimbitor si in semn ca a inteles a aprobat din cap, urindu-mi weekend placut! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 03:06 AM |
|