![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
De aia am zis eu ca-s ciudati ca nereusindu-le figura cu plasa apoi iti fac zile negre.Da-i in spuma marii pe barbatii astia care una afiseaza si alta sunt de fapt. Cred ca n-ai mai avut mult si a plecat de acolo. Auguri.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Nu vroiam sa admit cum ca as fi .... dependenta ... dar sunt!!!
Deci eu una propun ceva: ai mila de curiozitatea care ne macina .... si termina macar episodul cu senatorul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
...sau termina cu senatorul...i-ai administrat verde de Paris pana la urma? (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, daca ar fi dupa noi, cred ca 90% din barbati n-ar mai exista. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu pot sa nu ma distrez!!!!!!! A iesit topicul la suprafata si deja bantuim vre-o 4 pe aici .... in speranta ca poate poate (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'jeaba carcotim noi geoo, ca daca fleur n-are chef de povestit, ne lasa sa fierbem pe-aici in suc propriu. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
sau s-o fi apucat de tocanita de pipote in reluare? |
|
|
![]()
|
|
Nu-i corect (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) zau!
Ca daca iti iei o carte de genul asta .... o poti citi scoarta-n scoarta pana iti ies ochii din cap! Si chiar si cu filmele....le scoti pirat de pe net! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) da' acush .... nu putem decat sa ne milogim (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Fleuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Sughiti deja, sau sa ma concentrez si mai tare? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Nu vroiam sa admit cum ca as fi .... dependenta ... dar sunt!!! Deci eu una propun ceva: ai mila de curiozitatea care ne macina .... si termina macar episodul cu senatorul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Multumesc geoo, e adevarat viata ne arata multe si daca sintem atenti si analizam bine, ne dam seama la un momentdat ca toate intimplarile prin care trecem sint niste lectii folositoare...analizind personajul asata mi-am dat seama ca in ciuda faptului ca era cine era si avea tot ce-si putea dori un muritor, era totusi un om nefericit, pentru ca nu putea sa primeasca singurul lucru care nu se poate cumpara cu bani -Dragostea...si cred ca nici macar el insusi nu intelegea asta si poate chiar asta ar fi dorit de la mine, pentru ca de fapt nu eram eu miss univers ci o femeie normala si obisnuita, poate doar faptul ca eram prea plina de viata il atragea si spera bietul om sa primeasca de la mine putina viata si putina dragoste. Am stiut ca s-ar fi plictisit repede si trebuia sa fiu prea naiva, ca sa-mi fac iluzii de "vie en rose" de altfel eram prea preocupata de problemele mele ca sa ma ocup si de ale lui...in afara de asta eu aveam drumul meu si nu voiam sa mi-l complic. Exista acel lucru care se numeste intuitie sau inger pazitor care intodeauna mi-a dat directia chiar daca au fost multe momente de rascruce...in acest caz am primit prompt semnalul rosu si lucruri care s-au intimplat ulterior, m-au convins ca intr-adevar intuitia nu m-a inselat si am ales calea cea buna... Chiar cind m-am intors din weekend, am zarit din hol afara pe terasa doua siluete...era senatorul cu o femeie foarte frumoasa pe care mi-a prezentat-o. Era Sofie, avocata lui de la Paris care se ocupa de procesul cu casa daruita de fostul socru. M-am bucurat cind am aflat ca Sofie va sta acolo cam o luna...pentru ca era foarte simpatica si prietenoasa dar si pentru faptul ca acum senatorul avind alta preocupare va inceta sa ma mai hartuiasca... Ma chinuia intrebarea si mi-am scuipat in sin, gindindu-ma ce as fi simtit eu acum, daca as fi cedat presiunilor lui. Si intr-adevar chiar din acel moment, omul a devenit cu totul altul ba chiar m-a invitat sa stau cu ei pe terasa la un ceai si de data asta am acceptat bucuroasa...in urmatoarele zile Sofie s-a dovedit atit de prietenoasa si sociabila, incit chiar imi cerea parerea cum sa se imbrace cind plecau impreuna la cite un party...bineinteles ca-mi era greu sa-i dau sfaturi, pentru ca ea era atit de frumoasa si i se potriveau toate perfect si chiar i-am si spus asta. Toate bune si frumoase pina intr-o zi cind, dimineata dupa ce senatorul a plecat ca de obicei, a coborit Sophie din dormitor cu ochii umflati de plins...si fiindca eu eram singura persona careia putea sa se confeseze, mi-a spus cit de umilita s-a simtit, cind stind la masa linga senator la dineul din seara precedenta, el i-a facut semn sa se ridice si sa plece ca sa nu fie fotografiata impreuna cu el de catre ziaristi...Hmmm...ce puteam sa-i spun? As fi spus eu ca trebuia sa ia in calcul de la inceput riscul asta, insa am preferat sa tac! I-am facut un ceai si i-am spus ca sint dezolata sa aud asta dar sint alte necazuri mai mari in viata si sa nu mai puna la inima toate fleacurile. Caracterul urit al senatorului insa mi s-a relevat mai bine in alta zi, cind l-am surprins in bucatarie cu geanta Sophiei cotrobaind prin ea cu sirg...ce o fi cautat nu stiu, dar m-am lamurit ca omul isi merita soarta! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Nu-i corect nusepoate.gif zau!
Ca daca iti iei o carte de genul asta .... o poti citi scoarta-n scoarta pana iti ies ochii din cap! Si chiar si cu filmele....le scoti pirat de pe net! crying.gif da' acush .... nu putem decat sa ne milogim crying.gif oofff, geoo ce dreptate ai!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) na ca mi-a iesit prima data! Acum mai bagam o tura?
FLEUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!! In genunchii nostri zdreliti de atatea rugaminti .... te IMPLORAM da mai muuuult!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 04:23 PM |
|