IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Viata din Anii Mei, Jurnalul lui fleurdelis
fleurdelis
post Nov 1 2007, 07:21 PM
Post #181

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

OOOf...fetelor trebuie sa le impac pe toate...chiar acu barbatul meu sa plins ca-l cam neglijez in ultimul timp si m-a intrebat ce tot scriu eu aici pe comp.
I-am spus ca scriu o carte si cititorii abia asteapta continuarea!!! M-a intrebat daca impart drepturile de autor cu el (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si daca il bag si pe el printre personaje!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Nov 1 2007, 09:36 PM
Post #182

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Baga-l!!! Chiar te rog! Si pune-l si la grup, sa vedem si noi masculul care ti-a furat inima! Spune-i ca-i un fericit daca nu intra in colimatorul nostru, asa ca ar fi de preferat sa se poarte exemplar cu tine cat timp ne povestesti....

+Quote Post
fleurdelis
post Nov 1 2007, 10:04 PM
Post #183

Dependent

Sa-mi fure mie inima? Nu!!! Tocmai de asta am rezistat cu el 10 ani pina acum ca mi-a lasat inima in pace, e omul cu care pot trai momentele cele mai frumoase fara teama de a-l pierde a doua zi... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) important e ca ma face sa nu simt cum trece timpul...si o sa vina si rindul lui dar mai e mult pina atznci!!! Asa ca rabdare...incet, incet veti afla totul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na ca devin sadica...fara intentie sory...!!! Da cine va mai cumpara cartea aia pe care ne-am propus sa o scoatem daca divulg totul aici? (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Acu nu ma luati chiar in serios ca la ora asta cam incep sa visez...asa ca pe maine! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Aha si i-am spus deja ca ma mai gindesc daca-l bag si pe el... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) nu cumva sa mi-l fure careva cind o afla ce de calitati are... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 1 2007, 10:08 PM
Post #184

Musafir

In ma-sa ma-sii de senator, marlan!!! Pune-i domle odata verdele ala de Paris in sucul de dimineata, sa crape sau macar sa ramana impotent!!! Uff, acu m-am enervat rau de rau! Ma duc sa fac o baie fierbinte, sa ma calmez!!!
Fleur dear, daca cand vin nu gasesc ca i-ai facut ceva senatorului, i-ai pus sare de lamaie in suc, sau piper in cafea, nu stiu, ceva din care sa faca macar o indigetie sau sa se strice la stomac, nu mai vorbesc cu tine!!!
A propos de asta, pe vremea cand eram sef de receptie la un hotel, a venit directorul general al statiunii sa ne ceara o pastila pt migrene...si fiindca il "iubeam" toate, ce credeti ca i-am dat?! Contraceptive!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) colega mea era cam cu inima indoita, dar eu i-am spus: stai domle linistita, ca actioneaza efectul placebo...ce i se poate intampla mai mult decat sa-i creasca instant un ovar pe langa ce are in dotare?!
I'll be back!

+Quote Post
fleurdelis
post Nov 1 2007, 10:35 PM
Post #185

Dependent

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) gata mai am un pic si termin cu el! Stefan intra in vacanta si ne-am hotarit sa plecam in RO...sa renovam casa dupa ideile furate din arhitectura casei senatorului...asa ca la putin timp dupa ce a plecat Sofi, am plecat si noi...lasind in urma: Stefan regretele fetor de la internat si eu pe bietul senator deceptionat caruia i-am dat totusi nr. de telefon din RO...lucru pentru care mi-a parut rau apoi, pentru ca nu mai contenea sa sune si sa intrebe cind ma intorc in Israel, ca nu gaseste pe altcineva care sa lucreze ca mine...vaitindu-se ca in foarte putin timp a schimbat o gramada de oameni, dintre care unii chiar au plecat cu lucruri pretioase de prin casa...si pentru ca cineva pe aici se intreba daca nu-mi trimite trandafiri albi de ziua mea...o sa-i raspund ca nu chiar trandafiri, dar cind m-a prins de citeva ori la telefonul din RO, de ziua mea, mi-a urat "La Multi Ani My Lady"...nah e totusi un gest frumos...din pacate mi-a pierdut urma de mult si nici eu n-am facut nimic sa-l mai contactez, desi nu-i port deloc pica pentru ce a fost...am avut eu de-a face cu oameni mult mai groaznici si tot nu le port pica, desi viata nu stiu cum a facut, dar mi-a adus la cunostinta ca fiecare a platit cu virf si indesat pentru faptele lui! Ah...! Mi-am adus aminte de o carte pe care am citit-o odata demult "Viata nu iarta" cit adevar in vorbele astea!

+Quote Post
dr_wise
post Nov 1 2007, 10:55 PM
Post #186

Musafir

Daca ti-a urat "La multi ani" il iert.
Soimn usor si pe maine!

+Quote Post
Fanny
post Nov 1 2007, 11:10 PM
Post #187

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
Member No.: 1,055

wow. urmeaza o serie noua... ,,Back to Romania". Sunt curioasa ce cuceriri ai mai facut acum. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 2 2007, 04:49 PM
Post #188

Musafir

iuhuuuuuuuuuu...cand incepe sezonul doi?

+Quote Post
fleurdelis
post Nov 2 2007, 05:43 PM
Post #189

Dependent

Da! Cu dedicatie speciala pentru cititorii mei! Acum ca am putin liber, l-am linistit pe musiu cu varza anatolica si s-a dus la culcare... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Am ajuns in Ro cu proiecte marete de renovare a casei si cu ceva bani in cont...Am constatat ca daca nu veneam acum, casa o lua la vale, pentru ca de cind plecase tata nu mai batuse nimeni un cui pe acolo iar mama saraca nu avea mijloace si nici putere de intrtinut asa o hardughie...Nu avea acoperis caciula si trebuia schimbat cartonul si turnat smoala deasupra inca de mult timp, dar n-a avut cine sa se ocupe, asa ca toata apa se infiltrase in peretii de la etaj si pe acolo nimic nu mai era bun...tencuiala cazuta, instalatiile praf...biata maica-mea cica "deh mama o sa cada etaju si o sa ma acopere mai bine".
Asa ca m-am apucat voiniceste de renovari...Am plecat la munte unde aveam neamuri care se ocupau cu vinzarea lemnului, am adus doua camioane de lemne, am consolidat cu stilpi de beton, am spart pereti interiori si am demolat scara pentru ca voiam o scara ca a senatorului, am mai construit un etaj ca sa-mi fac si un dormitor kilometric.
La inceput am crezut ca-i o gluma dar cind am vazut cum se subtiaza contul si ce de chichite sint, pentru ca m-am incapatinat sa fac totul singura, de la proiect pina la condus santier si aprovizionat cu materiale, ce sa mai vorbesc de meseriasii din RO pe care nu as fi reusit sa-i cunosc daca nu treceam prin asta, m-a cam apucat damblaua...parca nu mai eram eu...ma certam cu toti, tipam, dadeam afara pe cei care nu-si faceau treaba...mai ales ca unii pentru ca le-am spus de la inceput ca acolo nu se bea, ma trimiteau dupa materiale si pe alta parte ei luau materialele si le vindeau...Ajunsesem cit un bat de slaba ca nici nu aveam timp macar sa maninc, iar de dormit dormeam iepureste...Eram singura si ma simteam prea mica pentru un razboi asa de mare...dar eram hotarita sa duc totul pina la capat in ciuda tuturor greutatilor.
Intr-o zi alergind asa de zabauca pe drum dupa treburi vad ca unu dintr-o masina ma clacsoneaza insistent si ajungind in dreptul meu incetineste viteza. Tocmai cind ma pregateam sa-i administrez cea mai tare injuratura pe care o cunosteam...ma aud strigata pe nume si vad un cap blond iesind pe portiera deschisa...Stupoare...! Era prima mea dragoste, nu-l mai vazusem de 20 de ani. De multe ori imi aparea in minte pentru ca desi la timpul acela nu am stiut sa le apreciez, clipele acelea magice si pure ale adolescentii au fost un balsam pentru ranile primite de la loviturile vietii. Imi prefaceam tristetea in nostalgie si durerea in amintiri si-mi imaginam cit de mult ar fi insemnat pentru mine un "da" in loc de "nu" la timpul potrivit...

+Quote Post
dr_wise
post Nov 2 2007, 05:52 PM
Post #190

Musafir

incepe bineee! hai c-o tai acasa, dar dupa ce ma linistesc, ca-mi vine zburatorul de pe coclauri si tb sa-l hranesc si gadil, ma asez la PC pt episodul II/ sezonul II...se poate?!

+Quote Post

31 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 09:38 PM