![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
io, carevasazica, votez sa inceapa inca un episod, hac hac!
Vad ca amorul s-a tinut indeaproape de floricica noastra talentata! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Da Fanny...Amorul...! Cu cit am fugit eu mai tare de el, cu atit m-a alergat mai tare. Stiam ca aduce numai suferinta si ma pazeam de el ca de dracu, pentru ca maica-mea a avut grija sa-mi inoculeze de mica ideea asta...Asa ca prima mea dragoste am innecat-o undeva in mare la Neptun, tocmai cind eram pe punctul sa-mi pierd virginitatea pe care am pus mai mult pret...deh!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) sunt cuminte, vad ca scrii .... si ABIA ASTEPT! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
me too...am sosit, sunt somnoroasa, da' fara o poveste spusa inainte de culcare nu poci! fleurrrrr, unde esti?!!!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
meeeyyy ce faci?? se termina prea repede povestea! cu gagiu asta ai ramas pana la urma?? daca da...mai lungeste-o si tu ca eu sunt masochista imi place suspansul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
me too...fleur, ai uitat de enoriasii tai?!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
hei..si eu sunt pe aici..asteptam
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 3-November 07 Member No.: 2,552 ![]() |
fleur, de-abia acum ti-am terminat de citit jurnalul si vreau sa te felicit... e foarte interesant. viata ta a fost destul de tumultoasa si cu multe intorsaturi, insa ceea ce o face atat de captivanta este talentul cu care tu o povestesti. imi place tare mult ce scrii!
subscriu si eu celor care asteapta continuarea (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fleur draga, ma simt si batuta, si cu banii luati! Pai tu nu ne iubesti, admiratoarele tale, daca nu ne scri continuarea...ne-ai lasat asa, neterminate.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) zi tu ce vrei sa fac ca sa scri continuarea?!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Fetelor multumesc pentru aprecieri...si fiti sigure ca va iubesc... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Abia acum am ajuns iar de pe drumuri...somnul la pamint ma trage si as povesti eu cu draga inima continuarea dar stiti voi, trebuie sa fiu si in starea aia de beatitudine ca si cum as retrai momentele, ca altfel vorba lui purple nu iese captivant...si asta-i tot farmecul...acum insa am o perioada cam stresanta (multa munca) ce abia astept sa treaca....OOOOOF! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:51 PM |
|