IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Viata din Anii Mei, Jurnalul lui fleurdelis
Fanny
post Nov 2 2007, 06:26 PM
Post #191

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

io, carevasazica, votez sa inceapa inca un episod, hac hac!
Vad ca amorul s-a tinut indeaproape de floricica noastra talentata! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
fleurdelis
post Nov 2 2007, 07:42 PM
Post #192

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,372

Da Fanny...Amorul...! Cu cit am fugit eu mai tare de el, cu atit m-a alergat mai tare. Stiam ca aduce numai suferinta si ma pazeam de el ca de dracu, pentru ca maica-mea a avut grija sa-mi inoculeze de mica ideea asta...Asa ca prima mea dragoste am innecat-o undeva in mare la Neptun, tocmai cind eram pe punctul sa-mi pierd virginitatea pe care am pus mai mult pret...deh!

+Quote Post
geoo
post Nov 2 2007, 07:45 PM
Post #193

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

(IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) sunt cuminte, vad ca scrii .... si ABIA ASTEPT! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 2 2007, 10:15 PM
Post #194

Musafir

me too...am sosit, sunt somnoroasa, da' fara o poveste spusa inainte de culcare nu poci! fleurrrrr, unde esti?!!!

+Quote Post
angeldust
post Nov 2 2007, 10:47 PM
Post #195

Musafir

meeeyyy ce faci?? se termina prea repede povestea! cu gagiu asta ai ramas pana la urma?? daca da...mai lungeste-o si tu ca eu sunt masochista imi place suspansul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 3 2007, 08:13 PM
Post #196

Musafir

me too...fleur, ai uitat de enoriasii tai?!!!

+Quote Post
jolie
post Nov 3 2007, 09:10 PM
Post #197

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

hei..si eu sunt pe aici..asteptam

+Quote Post
purple
post Nov 4 2007, 08:26 PM
Post #198

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,552

fleur, de-abia acum ti-am terminat de citit jurnalul si vreau sa te felicit... e foarte interesant. viata ta a fost destul de tumultoasa si cu multe intorsaturi, insa ceea ce o face atat de captivanta este talentul cu care tu o povestesti. imi place tare mult ce scrii!

subscriu si eu celor care asteapta continuarea (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 6 2007, 05:38 PM
Post #199

Musafir

Fleur draga, ma simt si batuta, si cu banii luati! Pai tu nu ne iubesti, admiratoarele tale, daca nu ne scri continuarea...ne-ai lasat asa, neterminate.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) zi tu ce vrei sa fac ca sa scri continuarea?!

+Quote Post
fleurdelis
post Nov 7 2007, 11:05 PM
Post #200

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,372

Fetelor multumesc pentru aprecieri...si fiti sigure ca va iubesc... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Abia acum am ajuns iar de pe drumuri...somnul la pamint ma trage si as povesti eu cu draga inima continuarea dar stiti voi, trebuie sa fiu si in starea aia de beatitudine ca si cum as retrai momentele, ca altfel vorba lui purple nu iese captivant...si asta-i tot farmecul...acum insa am o perioada cam stresanta (multa munca) ce abia astept sa treaca....OOOOOF!

+Quote Post

31 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 09:51 PM