![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu, si eu!!!! Sunt singura deseara, asa ca-mi pot petrece seara la o poveste mica spusa de fleur inainte de culcare...ce zici, te lasa inima? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
teee laaasa .... teee laasaaa?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Sunt si eu pe aici, fleur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , ti-am citit povestea pe nerasuflate, acum ceva timp, si de atunci tot sper sa mai gasesc ceva cand vad ca apare un post nou.
Dar..... dezamagire (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Chiar ne-ai uitat ? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fratilor, pe noi nu ne mai iubeste nimeni?!!! Fleur, ne lasi asa, nemangaiate?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
Buna!nu am mai intrat de mult,dar cum am deschis calculatorul aici am intrat sa vad ce ai mai scris fleur. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
La mulţi ani, fleurdelis! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Să fii sănătoasă şi fericită īn fiecare zi, iar Domnul să-ţi dea tot ce ţi-ai dorit şi nu ai avut īncă. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit!
Acuma ştiu cine eşti.... Īmbrăţişări cu drag! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani draga Fleur! Cand te mai eliberezi, te asteptam cu noi detalii pe aici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de bucurii alaturi de familie!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
La multi ani Fleur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 09:12 AM |
|