![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
La cat mai multi si plini de viata ani !
Si nu uita ca suntem aici si te asteptam cuminti. (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Dragele mele va iubesc si va multumesc mult pentru urari! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Intr-adevar n-am mai dat demult pe aici si acum am placuta surpriza sa gasesc urarile voastre...multumesc! A fost o buna prietena din RO in vizita la mine si am fost toata saptamina ocupata cu ea! Am plimbat-o peste tot, am facut vro mie de km si a fost super ca am mai vorbit si eu romaneste! Promit sa scriu si continuarea in curind! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fleur, sanatate, dragoste si bani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca daca le ai pe astea, ai tu grija de restul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, bine ca intrai aici!!! Vad ca-i chef mare si era cat p-aci sa-l ratez!
La multi ani fleur draga, sa fii iubita de cine vrei tu, cat si cum vrei tu, in asa fel incat sa te faca sa te simti cea mai frumoasa si sexoasa femeie de pe pamant!!!! Inchin un pahar de vin rosu bun...d-ala de care ne face bine la corason, in cinstea ta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
kalua, doctoreaso va multumesc mult ca nu m-ati uitat...si sa stiti ca-mi sinteti tare dragi! Doctoreaso ce mi-ar fi placut mie sa bem impreuna vinu ala rosu! (IMG:style_emoticons/default/nopity.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
La multi ani si din partea mea fleurdelis (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc bebe_maria, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) , Fleur. Sa fii fericita si ce iti doresti sa ti se implineasca.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
LA MULTI ANI FLEUR!! (IMG:style_emoticons/default/ots.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:47 AM |
|