![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/pls.gif) mai povesteste ceva din viata ta.nu ne lasa asa!!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Katy, in ultimul post Fleur a spus ca saptamana viitoare o sa vina in Romania, pentru sarbatori. Prin tonele de preparative, nu cred ca o sa aiba timp si de noi, copilasii cu ochii iscoditori ce-i pandesc jurnalul vietii. Eu zic sa-i uram sarbatori superbe si sa speram ca noul an ii va aduce timp si inspiratie sa ne scrie zilnic cate o poveste.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
Stiu Fanny,dar..... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Un an nou fericit dragele mele si 2008 sa va aduca mai multa fericire decit ati avut voi pina acum!
iata-ma din nou aici printre voi si va rog sa nu va suparati pe mine ca am lipsit atita dar am fost in RO unde nu prea am avut acces la net si chiar daca ar fi fost sa am, tot n-as fi intrat ca eu cind sint in RO vreau sa ma bucur de fiecare clipa prezenta si ar fi pacat sa pierd timpul cu altceva. Da oricum m-am gindit mult la voi...mai ales la voi cele din Ro cu care mai in gluma mai in serios stabilisem pe undeva pe aici sa ne vedem...doctoreasa cu covorul rosu si vinul ei celebru, irinuca si stoina care erau mai aproape de mine si la care le-am promis pastele alea monty de care nici eu n-am habar (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) da deh...timpul asta trece asa de repede! Poate alta data! In curind revin cu ultima parte din povestea mea! Cu scuzele de rigoare pentru faptul ca nu m-am tinut de promisiune s-o termin in 2007.... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
La multi ani fleur si un an nou fericit (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Cu siguranta nu e nimeni suparat pe tine!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
fleur, ma bucur ca te-ai intors printre noi. chiar zilele trecute ma gandeam la tine, unde ai disparut.
asteptam continuarea povestii. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) a, La Multi Ani si tie, numai cu bucurii si fericire. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Era primavara in Israel, si aerul era inmiresmat de parfumul florilor de portocal. Abia asteptam sa vina sarbatoarea in speranta ca batrinii vor pleca macar pentru o zi la nepoata lor undeva linga Ierusalem si voi ramane si eu sa respir putin in liniste si sa ma bucur de primavara asta minunata plimbindu-ma singura prin parc...Dar n-a fost asa sa fie pentru ca desi ceilalti membri ai familiei s-au opus sa merg si eu cu ei din cauza ca nu prea era loc in masina, batrinii au insistat spunind ca fara mine nici nu se gindesc sa plece de acasa! Am insistat si eu sa raman acasa chipurile ca sa nu-i deranjam pe ceilalti dar batrinii au ramas cu strasnicie pe pozitii!
Vrind nevrind ne-am imbarcat in Mitsubischu nepotului lor: batranul in fata, eu si batrina in spate. Urma sa trecem pe la Bursa sa-l luam si pe Ezekiel in drum. Ezekiel era mult discutatul si controversatul fost ginere. Fosta sotie il descria ca pe un macho care a facut-o doar sa sufere si a lasat-o mai mult singura, deoarece el umbla cu afaceri prin toata lumea. Batrina il descria ca pe un nebun fara responsabilitate spunind ca nu s-ar urca niciodata intr-o masina condusa de el...ca merge ca nebunu. Doar batrinul Dov avea numai cuvinte de lauda pentru el...amintindu-si mereu ce gazda buna era si ce excursii le organizase, ce locuri frumoase i-a aratat cind i-a invitat la el in Germania! Pentru mine erau doar povesti si ascultam din politete, fara sa-mi dau seama macar cine e personajul...gindurile mele fiind undeva departe in alt univers. Mergeam tacuta pe banca din spate si am auzit discutia lor cum ca Dov trebuie sa treaca in spate ca ezechiel are probleme cu coloana si nu merge niciodata in spate...acum imi faceam planuri cum sa-l pacalesc pe mos sa o dea pe Sosana la mijloc pentru ca voiam sa ma salvez macar de supliciul de a merge ingramadita intre cei doi batrini... Am ajuns in fata la Bursa si iata-l pe faimosul ezekiel ca se holbeaza prin geamul masinii exact la locul pe care stateam eu si-l impinge pe mos inapoi, inconjoara masina si hop top se ingramadeste linga mine pe banca din spate. Mii de trasnete si injuraturi imi treceau prin cap dar am tacut malc...n-aveam incotro acum trebuia sa merg ingramadita intre grasana de batrina si individul asta care nu era tocmai slab...ce placere1 Pe drum din discutie in discutie veni vorba de mancarea romaneasca cu care ii rasfatam pe batrini si mosu nu mai conteni cu laudele incit se ajunsese la intelegerea ca intr-una din zile vor cumpara cele necesare ca sa pregatesc si pentru Ezechiel faimoasele sarmalute cu mamaliguta de care Dov se entuziasmase asa de tare. Atmosfera se mai incalzise eu ma dezlantuisem si incepui sa vorbesc cu entuziasm despre mancarea romaneasca si alte chestii despre Romania, de care oamenii se aratara interesati si calatoria incepuse sa fie chiar placuta chiar si asa ingramadita intre cei doi cind simt eu asa o atingere mai nu stiu cum cu piciorul..."Hop" imi spun "si asta e un pervers ca toti ceilalti" si tacind brusc mi-am luat mina mea serioasa si m-am ingramadit in batrina dindu-i sa inteleaga ca nu si-a gasit omu! Din acel moment si pina la intoarcerea acasa am redevenit angajata tacuta si serioasa stind tot timpul in preajma batrinilor mei! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
fleur, siiiiii........????????????
eu sunt pregatita de poveste (IMG:style_emoticons/default/pepsi.gif) (IMG:style_emoticons/default/popcorn3[1].gif) (IMG:style_emoticons/default/pizza.gif) This post has been edited by pescarush: Jan 23 2008, 01:32 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
mi-a soptit mie o pasarica: citeste jurnalul lui Fleur ca-i o pove frumoasa inainte de culcare
da' de unde... ca n-am putut adormi pana n-am ajuns la zi cu cititul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Draga Fleur, ma afiliez clubului de funi si astept si eu continuarea, ai un talent fantastic la povestit am fost trista si am zambit sau am ras imaginandu-ma acolo in poveste:) Ai un suflet mare, si puterea ta vine tocmai din CUM ai trecut tu peste incercarilor, adica asa cum ai vazut tu numai binele. ca incercari mai au si altii, dar ori raman blocate in ele, ori se acresc, ori devin blazati, ori inraiti...dar tu ai avut puterea sa rasari si din cenusa, cand a fost cazul. Ai mare credinta si sunt sigura ca asta a contribuit mult. Dumnezeu sa te aiba in paza Lui, asa cum a facut-o si pana acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) p.s. si continuarea? zi-i:) cand ma gandesc ca eu o sa pot citi abia maine...ufff |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mey, aaa, hai ca m-am simtit! (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) poi eu nu ti-am spus ca trebuie citita toata povestea intr-o seara, aveai si tu lectura pentru 2-3 seri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
dar esti o fericita, ca ai citit totul dintr-o suflare, pe cand noua ne-a picurat asa, cu tzaraita. fleur (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) te asteptam. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:39 PM |
|