IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Viata din Anii Mei, Jurnalul lui fleurdelis
3A
post Jan 23 2008, 04:57 PM
Post #261

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

hihihih sa stii ca m-am gandit ca am avut avantajul ca am putut citi totul dintr-o suflare;)
nu stiu daca rezistam la asa "tensiune" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Fleur te asteptam cu continuarea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
fleurdelis
post Jan 23 2008, 07:02 PM
Post #262

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Eram o femeie de 40 de ani. Ma aratam lumii ca un lup singuratec, puternica, uneori cam dura si gata sa-mi arat coltii daca ma simteam in pericol dar intodeauna gata sa sar in ajutorul celor care intr-adevar aveau nevoie. Mi-era teama ca daca as arata o cit de mica slabiciune lupii din jurul meu m-ar devora si poate asta ma facuse asa dar in forul meu interior stiam ca sint doar o femeie slaba si vulnerabila ca o frunza firava in bataia vintului si de fiecare data cind ma rugam seara in linistea camarutei mele, ma podideau lacrimile si ma rugam fierbinte Domnului sa-mi trimita si mie pe cineva care sa ma iubeasca si sa ma protejeze, daca exista asa ceva pe fata pamantului...voiam un barbat... si-mi era indiferent cum arata, nu voiam decit sa ma iubeasca sa fie ca un inger pazitor si sa simt asta. Dumnezeu era todeauna linga mine si-mi oferise totul, protectie si ajutor in toate momentele grele insa firea mea pacatoasa a indraznit sa ceara si asta si cum se stie: El ne da intodeauna ce-i cerem... trebuie doar sa avem grija ce ne dorim!

A doua zi dupa ce ne-am intors de la Ierusalem batrinii au plecat la policlinica pentru niste controale de rutina si pentru prima data de cind lucram acolo Dov n-a fost de acord sa-i insotesc si eu - lucru care mie mi-a dat intodeauna de banuit ca a fost un complot planuit cu fostul lui ginere, pe care nu l-am descoperit nici in ziua de azi pentru ca Dov a murit "sa-i fie tarina usoara si Eze neaga total acest lucru!
Imediat cum au iesit batrinii din casa suna telefonul: Era Ezekiel...I-am spus ca a intarziat putin ca batranii tocmai au iesit pe usa, la care el a raspuns bucuros ca tocmai asta voia - sa ma prinda singura la telefon ca de fapt cu mine voia sa vorbeasca!
Bine ca nu mi-a vazut mutra ca aratam ca zimbaretu ala cu ochii cit cepele...Si mirata l-am intrebat despre ce doreste sa vorbeasca el cu mine...Subiectul filozofic era tot mancarea romaneasca. Mama...! Da obsedat mai era omul asta de mancare...! Deh...mi-am zis o fi bietul om gurmand si noi i-am zgindarit curiozitatea.
Mi-a spus ca s-a gindit mult si a hotarit ca eu am si asa destul de lucru cu batrinii, deci ar fi o povara in plus sa ma puna acum sa mai gatesc si pentru el...in concluzie a hotarit ca daca eu cunosc prin Tel-Aviv un restaurant romanesc, sa-l conduc ca el invita...
Sigur, i-am spus, erau chiar mai multe dar din pacate nu puteam sa-l insotesc asa de repede, pentru ca ziua mea libera era doar Dumineca.
" Si ce faci tu de obicei in ziua libera?" m-a intrebat. I-am spus ca ma intineam cu sora mea umblam prin magazine sau ne plimbam pe plaja.
A intrebat daca puteam sa fac o exceptie dumineca asta si sa vin la Bursa de diamante unde el are citeva expozitii cu pietre pretioase si minerale adunate din toata lumea ca s-ar bucura sa mi le arate si mie. Sigur i-am raspuns bucuroasa ca o sa mai schimb si eu putin programul...

+Quote Post
fleurdelis
post Jan 23 2008, 10:59 PM
Post #263

Dependent

Si dumineca dimineata la ora noua, iata-ma in fata la bursa dupa cum stabilisem...
Am spus pe cine caut, la poarta pazita strasnic de gardieni si el a aparut dupa un scurt telefon...mi-a facut legitimatie de vizitator si asa am intrat eu pentru prima data in faimoasa bursa de diamante din Israel.
Mai intai m-a plimbat si m-a prezentat pe la toti prietenii si cunostintele lui ca si cum eram cine stie ce mare personalitate...Nu prea stiam ce-i cu mine dar ma simteam importanta si mi-am spus ca trebuie sa si arat asa. Am vazut pietre pretioase de toate culorile si de toate dimensiunile atit de frumos slefuite, incit nu stiam la care sa ma uit prima data...parca eram intr-o gradina plina cu flori...statuete din jad si fildes si bijuterii lucrate cu maiestrie cum nici nu-mi inchipuiam ca pot exista in realitate...eram ametita de atitea splendori. Apoi, in timp ce coboram cu liftul spre iesire, mi-a agatat la git un colier de perle, fara ca macar sa-mi dau seama.
I-am spus ca nu pot sa primesc ceva asa de scump si nu inteleg pentru ce mi-l ofera! Mi-a spus ca eu sint mult mai scumpa decit acel colier si ar fi foarte trist daca nu l-as primi si nu l-as purta. Am acceptat... n-aveam incotro! Omul asta se purtase foarte frumos cu mine in acea zi si nu puteam sa-i reprosez acum faptul ca-mi daruia un colier de perle!
Ajunsi afara, mi-a propus sa mergem la un restaurant brazilian pe care el il cunoaste bine...pentru ca zice el trebuie sa gust intai eu din bucatele tarii lui de bastina, ca sigur eu eram satula de mancaruri romanesti...Am acceptat iar ametita de atita gentilete.
Nu stiu cit am stat in acel restaurant si citi chelneri s-au perindat prin fata noastra, rasfatindu-ne cu tot felul de fripturi si vinuri, pentru ca astea erau mai putin importante si noi aveam tare multe de vorbit...Dupa ce am povestit cite-n luna si in stele, a venit ca un trasnet propunerea lui prompta, ca are nevoie la firma lui din Germania de o fata ca mine si ca eu as fi prea desteapta pentru munca pe care o faceam acolo la fostii lui socri...trebuia sa iau repede o decizie si sa-i dau raspunsul pe loc pentru ca treburi importante il asteptau la firma si el mai avea de stat in Israel doar citeva zile...timp in care ar fi vrut sa-mi si cumpere biletul de avion si sa ma ia cu el!
Asta era prea de tot si chiar mi-a trezit orecare suspiciuni, asa ca i-am spus ca nu pot sa iau o decizie asa de rapida si sa-mi dea un bob zabava sa ma gindesc.
A fost intelegator si mi-a dat ragaz sa ma gindesc... pina a doua zi dimineata cind urma sa ma sune sa afle hotarirea mea!

+Quote Post
rozy
post Jan 23 2008, 11:03 PM
Post #264

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) sii? siiiii?

This post has been edited by rozy: Jan 23 2008, 11:03 PM

+Quote Post
kalua
post Jan 23 2008, 11:05 PM
Post #265

Musafir

Mai, da' hotarati brazilienii astia! Un neamt nu ti-ar fi facut propunerea asta nici sa fi fost de 5 ori mai indragostit de tine decat Eze al tau. Barbat adevarat! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Floricica, trebuie neaparat sa veniti intr-o vizita incoace!

+Quote Post
fleurdelis
post Jan 23 2008, 11:17 PM
Post #266

Dependent

He-hei kalua...spui tu asa numa ca el isi cunostea interesu...este un foarte bun psiholog, nici macar eu nu stiam atunci de ce sint in stare...totusi el a fost un bun vizionar si a mers la fix. Nu degeaba se spune ca evreii sint buni afacerisiti...acum bisnisu nu poate merge fara mine!

+Quote Post
pescarush
post Jan 24 2008, 05:25 AM
Post #267

Musafir

sper ca pe cand ajung maine la job sa citesc continuarea. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
gata, ma bag in pat. fleur, sa ai inspiratie sa mai scrii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 24 2008, 10:33 AM
Post #268

Musafir

fleur, las' ca s-o mai fi gasit in toata Brazilia sau Germania sau Israel vreuna care sa fie poate si mai buna ca tine din punct de vedere profesional, poate si gata invatata cu tot ghisaftu' asta, asta fu dragoste la prima vedere. Si pentru care el s-a hotarat sa faca ceva imediat. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
lxn
post Jan 24 2008, 05:27 PM
Post #269

Musafir

We want more, fleur! Ne lasa exact ca in seriale, cu "Aveam sa-i dau raspunsul a doua zi dimineata..." ... to be continued. Ce ne mai tine in suspans pe aici!

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 24 2008, 06:30 PM
Post #270

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Uite d-aia nu-mi plac mie nemtii fara suparare Kalua sunt enervanti de calculati.
Acolo la big love trebe si ceva imprevizibil si exploziv ca sa se intample. Fleur yeeeeeeeeeeeeesssssssssssss se pare ca ti se implinea dorinta.

+Quote Post

31 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 10:17 PM