![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Fleur imi pare rau insa sper sa se termine cu bine si acest episod din viata ta, asa cum s-a intamplat si cu restul (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
Buna!In sfarsit,am recuperat!Sper ca o sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
fleur.nu ne mai povestesti@ (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Buna fetelor...mai ajung si eu din cind in cind pe aici...azi am fost la balaceala in piscina si a fost grozav!
Pe 9 apr vin in RO si sper ca o sa fie si mai grozav... Cit despre povestit o sa mai povestesc atunci cind prezentul o sa se faca trecut si o sa ma apuce nostalgia....au mai fost probleme cu fiu-so, si chiar ieri s-a intimplat sa vada adevarata fata a lui...si sa imi dea dreptate! Dar astea sint alte treburi...important e ca obiectul discordiei se calatoreste definitiv de pe aici dupa pasti...pentru ca si-a atins partial scopul! L-a stors pe taica-so de bani cit a putut! Acum sper sa ne lase in pace si sa ne reluam cursul normal al vietii...ca eu incepusem sa ma gindesc serios la despartire...dar sa vedem! Mi-e mila de Ezekiel ca e un om bun...si ar vrea sa ajute pe toti de asta am hotarit sa-i mai dau o sansa! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Draga Fleur, imi pare rau ca ai avut o perioada mai tensionata...
hai ca mult a fost putin a ramas...daca zici ca pleaca dupa Pasti. Mi-ar place sa te mai vaz vesela (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fleur, multa vreme a trecut (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, si mie mi-e dor de ea. Oare o mai fi intrat pe elady?
Fleur, pe unde esti draguto? Ce zici de-o intalnire prin zona? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aseara era online (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Dragele mele, va rog sa ma iertati!
Intr-adevar am avut o perioada tensionata...si cred ca intelegeti de ce, daca ati citit ultima mea postare. Nu pot sa povestesc acum aceste lucruri pentru ca sant prea recente si prea neplacute...pe scurt astept sa vad ce intorsatura va lua viata mea ca presimt ca asta se va intampla. Acum mai sant inca la Düsseldorf, dar nu-mi doresc sa mai raman aici desi mi-e mila de eze. Nu stiu daca poti sa stai cu cineva doar din mila cand simti ca esti singura si relatia e compromisa...in sfarsit pot sa va spun doar ca ma gandesc serios la o schimbare, deoarece nu ma mai simt bine aici...si fiu-so a contribuit mult la asta dar nu-i port pica...pentru ca nici el nu-i bucuros saracu. E bolnav psihic...m-am convins, dar taica-so e taica-so, sangele apa nu se face si il inteleg. E vinovat doar pentru faptul ca l-a adus aici si i-a permis sa se bage intre noi, sperand ca l-as putea ajuta eu cu ceva. am trecut prin faze penibile pentru ca omu asta cica a facut o obsesie pentru mine si...offf acu trebuie sa-l am pe constiina ca mie mi se datoreaza depresia adanca in care a cazut...gata nu mai spun ca va incarc si pe voi negativ. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
La mulţi ani, doamnă dragă! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Îmi lipseşti.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 02:02 PM |
|