![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dorinta-ti imi este porunca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Dorinta-ti imi este porunca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multumesc kalua...ma simt prea rasfatata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ai raspuns asa prompt! Acu iar stau intr-o dilema ca nu stiu: Sa incep cu anii 0-18? Sau sa sar peste ei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cine stie poate iese chiar un roman pina la urma daca tot mi-ati dat nas... ca scriu frumos! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai iti vand un pont pentru roman (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Incepe cu ce e mai interesant, sa atragi atentia cititorului si apoi mai faci referiri si la anii din urma pe unde mai e cazul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Spor la scris! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hai fleur povesteste in continuare cu omul intalnit pe plaja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
io-s cu ochii-n monitor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asa-i si eu sunt curioasa: Ce s-a intamplat apoi? Trebuie sa-ti fie si bine nu numai greu.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Era roman, stabilit de 10 ani in Israel...mai apoi am aflat ca fusese acrobat si magician la circul de stat din Bucuresti si m-a uimit cu tumbele pe nisip, la virta lui (avea 50 de ani) si corpul lui elastic...cit despre magie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ma bucuram ca un copil privindu-i jongleriile si tare eram curioasa cum face, o gramada de copii se adunau in jurul nostru sa priveasca spectacolul si parca nu ma mai simteam atit de singura...dar cind a inceput cu invitatii la restaurant, declaratiile de dragoste si propunerile de a veni sa locuiesc cu el i-am spus scurt si raspicat ca nu sint aici la distractie si sa uite de tote astea...i-am povestit ca am un copil care este totul pentru mine si in inima nu mai e loc pentru altcineva...cu cit il refuzam eu mai inversunat, cu atit se aprindea el mai tare...si a ajuns pina la a-mi propune sa ne casatorim pentru a-mi putea aduce copilul in Israel...A aflat in sfirsit unde-i punctul slab si mie m-i s-a aprins beculetul in cap si speranta in suflet...
Am acceptat propunerea ne-am casatorit repede si am venit in Romania sa-mi iau copilul pentru ca asta era scopul meu. O luna cit am stat acolo am facut tot ce-a fost omeneste posibil dar n-am reusit sa iau copilul fara semnatura tatalui. El a incercat chiar sa-l infieze...dar se vede ca Dumnezeu ne iubeste si a facut cum era mai bine ca sa ne fereasca de rau. Copilul meu a ramas in continuare in grija mamii care s-a dovedit a fi cel mai bun bodyguard si a stiut sa-si foloseasca diplomatia pentru a-l feri de contactele neplacute cu taica-so... Noi ne-am intors in Israel, am inceput sa invat limba ebraica, am continuat sa muncesc si sa string bani, dorul de copil ma chinuia in continuare, singura diferenta e ca acum stateam in casa lui...care spunea el, este si a mea, unde speram ca o sa vina si copilul meu si o sa fim o familie fericita cit de curind. This post has been edited by fleurdelis: Oct 13 2007, 10:29 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
mi-am rezervat loc in fata pentru episodul urmator (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da' ne tii in suspans Fleur nu gluma parca citesc un roman si astept sa vad ce se intampla. Mai da pe la jurnal si mai baga un episod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Fleur...devine mai ceva ca Prison Break (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu ne mai fierbe atata, fa si tu episodul mai lung macar daca tot e asa rar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) va multumesc pentru interes...da lasati-ma incet ca spun tot (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) trebuie sa intru iar in starea aia in care pot sa povestesc...da promit ca va povestesc mai departe!
Un bob zabava...pls! Poate se va intimpla chiar in seara asta... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 10:09 PM |
|