![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De 3 zile Clicknet-ul are probleme. Am avut brsuc o revelatie azi cind ne-au spus ca au dns-urile duse si ca cel putin 3 ore nu o sa mearga absolut nimic.
Dupa ce 3 zile au avut probleme cu externul, acum prin clicknet nu merg conectiunile pe intern... Ma intreb de ce naiba ii mai platesc! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
schimba-i (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saptamina trecuta am avut probleme cu rds-ul... so, schimb pe naiba cu muma-sa... arata-mi mie un isp din tara care nu are probleme... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai daca stati in fundu' pamantului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) la noi nu mai sunt de muuult probleme
|
|
|
![]()
|
|
Da, uite, acum imi vine sa dau cu rds-ul de pamint... muma lor! de mai bine de jumate de ora ma strofoc sa fac o plata!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:00 AM |
|