![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Arata foarte bine.Cred ca si avea un gust de milioane!
Cu ce ai umplut ? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
paaai.. am pus orez fiert in prealabil, niste morcov si putin cartof fiert si pasat. si mozarella, si apoi am rulat.
e prima data cand am facut (reteta de la mine citire), asa ca am .. inventat. intr-adevar, a iesit foarte bun, nu ma asteptam. pentru ca nu am folosit toti cartofii si morcovii fierti, am pus ca garnitura. nu prea inspirata, pentru ca interiorul era la fel. data viitoare ma gandesc eu la altceva. ma gandeam sa pun niste sunca de praga sau ceva prin interior, dar, dupa cum spuneam, am zis sa nu experimentez prea mult (aveam 2 mancaciosi care asteptau si atata=mi trebuia, sa o dau in bara). si ciuperci puteam sa pun, si ceva gogosari pentru decor in interior.. dar a fost cam in graba. o sa caut pe aici retete de umplutura. noi am devenit fan vas yena si cuptor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Arata super surubareala. Eu tot vreau sa fac cu ciuperci da' inca n-am facut. Am mancat la mare umplut o foaie de salvie, sunca si mozarella da' mie nu mi-a placut gustul ala de salvie , da' aveau si un sos alb tare bun alaturi.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Forte, vrei sa fii sotia mea??? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Arata minunat! Sunt convinsa ca si gustul e pe masura. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
vreau retetaaaaaaaaaaaaaa plssss
aluatul e cu drojdie sau cum e facut? |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
cauta prin retete placinta cu pui pusa de marbella (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e exceptionala !
ala... luv u (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) si stii ca eu intotdeauna am avut intentii serioase cu tine |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Girlies voi n-ati vazut indexul cu mancaruri?
uite reteta aici Forte f apetisant arata (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) eu 'am fost' prin India azi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) linte rosie cu smamtana, raita si papadum (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_3914.jpg) si butter chicken, orez n-am mai apucat sa fierb (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_3919Small.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Cleo, ce bunatati...ma primesti la tine in India?
Eu azi, printre altele, prajitura cu nuci si portocale (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f96/artimonirina/praji-4.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma`nervati; io azi am meniu simplu: friptura la gratar cu salata... si sa vaz ce mai pun pe-alaturi... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma unjeti la inima! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:17 PM |
|