IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 117 118 119 120 121 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu mancare si dulciuri, Show me your food !
claudia_electra
post Sep 14 2008, 08:10 PM
Post #1181

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

kalua talentul gastronomic pare a fi ereditar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Sep 14 2008, 09:19 PM
Post #1182

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

kalua, cam asa arata tortul "musuroi de cartita"...poate nu e acelasi sau poate e...confirmi sau infirmi tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) oricum, fetita ta te mosteneste...si poate "capra sare masa, iada sare casa", vorba aia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 14 2008, 09:29 PM
Post #1183

Musafir

Prajitura se numeste a maimutelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pentru ca-i cu banane. Se face de fapt in tava mare de aragaz. Eu i-am zis sa injumatateasca cantitatile, macar la blat, pentru forma rotunda, da' ea nu si nu. S-apoi nu m-am mai amestecat. Am ajutat-o doar la gelatina (care nu prea era necesara din punctul meu de vedere). Si-am mai strans dupa ea.
Voi pune reteta, e usor de facut si-i usoara (crema e cu quark).
Nina va multumeste pentru comentariile pozitive. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 14 2008, 10:00 PM
Post #1184

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Deci daca ne e pofta ai de unde ne da Kalua ca e big size. Arata tare fain, priceputa fetita ta.

This post has been edited by Master of Norules: Sep 14 2008, 10:02 PM

+Quote Post
Cleo
post Sep 14 2008, 10:28 PM
Post #1185

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

MoN eu negresa credeam ca-i un soi de brownie, negresa ta dragalasa seama cu un isler (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

kalua pune-o pe Nina la microfon.

dear Nina,
can i come and taste your beautiful cake? ooh? you said yes? (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
ok, I'm coming (IMG:style_emoticons/default/super.gif)
bravo. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 14 2008, 10:35 PM
Post #1186

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Dear Nina, if you are reading, I`ll be glad to tell you a secret: I think your mom is very proud to have such a girl like you! And I am proud of you, too, darling! Congratulations for your cake! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
----
Asta e special pentru Ninocika ! Rau imi pare ca nu stiu germana!

+Quote Post
kalua
post Sep 14 2008, 10:40 PM
Post #1187

Musafir

Copilu' face bubu la ora asta, dar maine o implantez in fata randurilor tale si-o sa trebuiasca sa-ti raspunda, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nici eu nu pricep ce-i cu negresele, pe vremea mea erau la cofetarii, o jumatate de sfera de bezea sus, un cerc de bezea jos, iar intre ele muuuulta crema, vreo 5 cm. Si totul imbracat in ciocolata. Buuuune foc!

O la la! Cred ca se pierde in fata atator laude! Acu' tre' sa-i raspunda si lui Maat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Va multumesc, iubitelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 14 2008, 11:38 PM
Post #1188

Musafir

Iar mama Ninei a facut parmigiana
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9231.jpg)

Si-o poza chioara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9233.jpg)

+Quote Post
Cleo
post Sep 15 2008, 12:22 AM
Post #1189

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Nina, tell your mom I love her (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

apropo de islere, erau preferatele mele in copilarie acum vreau sa alcatuiesc de ici de colo o reteta de brownies si poate-i pun si mot dupa reteta prajiturii cu bezea si pere de la kalua

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 15 2008, 08:30 AM
Post #1190

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Reteta am luat-o de pe un site asa le zicea negrese. Pun si cantitatile mai tarziu daca vreti da' acu sunt in graba mare. Un pandispan putin mai tare care se toarna rotund pe foaie de copt mie nu mi-a iesit si l-am facut foaie si l-am taiat cu paharul. Apoi o crema cioco si frisca in cantitati egale+ rom topite pe baie de aburi si racite apoi batute. Pandispanul inmuiat in sirop de zahar ars uns cu crema, apoi bagate la frigider sa se intareasca crema. Tavalite in alune de padure maruntite, eu am pus migdale si apoi tavalite in ciocolata topita cu putin unt. Is bune rau, fiica-mea care cand fac prajituri mananca putintel acu' a mancat una si mai tarziu a mai mancat jumate dintr-una.
Parmigiana d-asta tre' sa incerc si eu, pare o gustosenie. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

This post has been edited by Master of Norules: Sep 15 2008, 08:31 AM

+Quote Post

152 Pages V  « < 117 118 119 120 121 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:52 PM