![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
kalua talentul gastronomic pare a fi ereditar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
kalua, cam asa arata tortul "musuroi de cartita"...poate nu e acelasi sau poate e...confirmi sau infirmi tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) oricum, fetita ta te mosteneste...si poate "capra sare masa, iada sare casa", vorba aia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prajitura se numeste a maimutelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pentru ca-i cu banane. Se face de fapt in tava mare de aragaz. Eu i-am zis sa injumatateasca cantitatile, macar la blat, pentru forma rotunda, da' ea nu si nu. S-apoi nu m-am mai amestecat. Am ajutat-o doar la gelatina (care nu prea era necesara din punctul meu de vedere). Si-am mai strans dupa ea.
Voi pune reteta, e usor de facut si-i usoara (crema e cu quark). Nina va multumeste pentru comentariile pozitive. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Deci daca ne e pofta ai de unde ne da Kalua ca e big size. Arata tare fain, priceputa fetita ta.
This post has been edited by Master of Norules: Sep 14 2008, 10:02 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
MoN eu negresa credeam ca-i un soi de brownie, negresa ta dragalasa seama cu un isler (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
kalua pune-o pe Nina la microfon. dear Nina, can i come and taste your beautiful cake? ooh? you said yes? (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) ok, I'm coming (IMG:style_emoticons/default/super.gif) bravo. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dear Nina, if you are reading, I`ll be glad to tell you a secret: I think your mom is very proud to have such a girl like you! And I am proud of you, too, darling! Congratulations for your cake! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
---- Asta e special pentru Ninocika ! Rau imi pare ca nu stiu germana! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Copilu' face bubu la ora asta, dar maine o implantez in fata randurilor tale si-o sa trebuiasca sa-ti raspunda, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nici eu nu pricep ce-i cu negresele, pe vremea mea erau la cofetarii, o jumatate de sfera de bezea sus, un cerc de bezea jos, iar intre ele muuuulta crema, vreo 5 cm. Si totul imbracat in ciocolata. Buuuune foc! O la la! Cred ca se pierde in fata atator laude! Acu' tre' sa-i raspunda si lui Maat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va multumesc, iubitelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar mama Ninei a facut parmigiana
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9231.jpg) Si-o poza chioara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9233.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Nina, tell your mom I love her (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
apropo de islere, erau preferatele mele in copilarie acum vreau sa alcatuiesc de ici de colo o reteta de brownies si poate-i pun si mot dupa reteta prajiturii cu bezea si pere de la kalua |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Reteta am luat-o de pe un site asa le zicea negrese. Pun si cantitatile mai tarziu daca vreti da' acu sunt in graba mare. Un pandispan putin mai tare care se toarna rotund pe foaie de copt mie nu mi-a iesit si l-am facut foaie si l-am taiat cu paharul. Apoi o crema cioco si frisca in cantitati egale+ rom topite pe baie de aburi si racite apoi batute. Pandispanul inmuiat in sirop de zahar ars uns cu crema, apoi bagate la frigider sa se intareasca crema. Tavalite in alune de padure maruntite, eu am pus migdale si apoi tavalite in ciocolata topita cu putin unt. Is bune rau, fiica-mea care cand fac prajituri mananca putintel acu' a mancat una si mai tarziu a mai mancat jumate dintr-una.
Parmigiana d-asta tre' sa incerc si eu, pare o gustosenie. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) This post has been edited by Master of Norules: Sep 15 2008, 08:31 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:52 PM |
|