![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mai puneti multe poze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca o sa mor de pofta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Lxn mi-ai facut o pofta de saratele sapt asta trebe neaparat sa prestez.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Kalua,pastreaza doua si trimite-mi -le pe mail!!!!
Foarte bine arata (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Astazi.. rulada cu piept de pui
(IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/DSC01246.jpg) domnului ii plac ruladele, asa ca incerc sa ii fac pe plac.. cat il prind acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Meg,arata "bestial"de bun,daca intelegi ce vreau sa spun. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
sarumana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am facut si o rulada cu cascaval (se vad relicve in spate), dar se grabea si am dat focul la mare la cuptor - asa ca domnul cascaval nu s-a topit frumos.. la gust e buna, totusi. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Daca le ai,le ai.
Pofta mare!!!! Gandeste-te si la mine,ca eu manac ce apuc de cand sotu's-a facut olandez si fata nu vrea sa manance nimic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/DSC01249.jpg)
(scuze pentru farfuria de pe timpul lu' bunicu'.. inca n-am reusit sa reinnoim.. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) (paste cu carnita) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arata bine. Faza draguta ca tocmai vorbeam cu al meu ca nu i-am mai facut demult paste si cand dau pe topicul asta vad c-ai pus poza cu paste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
O sa-i fac si eu saptamana viitoare. Cat priveste farfuria, n-ai de ce sa te scuzi. E mai important ce contine. O sa aveti timp sa le faceti pe toate, pe parcurs. Mie maica-mea nu mi-a dat deocamdata zestrea, ca asteapta sa-mi reinnoiesc bucataria. Asa ca si ale mele-s de pe timpul lui bunicu'. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1014587.jpg)
Mini ce or fii ca nu mi-au crescut le-am facut ieri in graba inainte sa ma duc la aerobic si azi le-am umplut cu crema de tort cu seringa. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) seringa de ornat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:13 PM |
|