![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1271
|
Musafir ![]() |
Dai ciucalata pe farfuria mea si-am rezolvat si problema asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu nici macar ceea ce-au gatit altii pentru mine n-am pozat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar las' ca ma fac eu mare si intru-n blide si-n fotar. |
|
|
bulina |
![]()
Post
#1272
|
Musafir ![]() |
iei tu capacu cu ciucalata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cleo asta e crema aia cu smantana? 250g nuci, 250 g smantana, zahar vanilat si zahar pudra? Seamana cu aia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Post
#1273
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Am facut ieri ciorba din costita de porc fara cartofi (n-am mai avut verdeata in casa si nu m-am mai dus special la piata sa cumpar )
(IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/oct08015.jpg) si pulpe de pui caramelizate la punga la cuptor (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/oct08018.jpg) . |
|
|
![]()
Post
#1274
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Imi place sa vad ca si alte fete pozeaza ce gatesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
Post
#1275
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si noi o data pe saptamana mancam mamaliga cu branza si smantana sau cu branza de burduf la cuptor si noua ne place a lot mamaliga.
Pulpele alea arata tare fain Silvia, cum le faci la punga? |
|
|
Roxana_ |
![]()
Post
#1276
|
Musafir ![]() |
Bulina, te rog sa spui, pe scurt, ce contine mamaliga taraneasca, ca ma gandesc sa-i fac si eu sotului.
Cleo, eu ma intreb cand ai mai avut tu timp sa faci atatea mancaruri, daca ai lucrat si-n weekend. Toata stima (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! De fiecare data zic ca nu mai dau pe aici, din motive de 'chiorait de mate', dar nu rezist. |
|
|
![]()
Post
#1277
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 110 Joined: 11-August 08 Member No.: 4,455 ![]() |
tort Oli cu crema de nuci Cleo,cand ai timp,te rog,scrie reteta!Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
bulina |
![]()
Post
#1278
|
Musafir ![]() |
Roxa, mamaliga taraneasca cum am denumit-o io are musai oarece afumat in ea. Asta din poza are piept de curcan afumat, ardei capia, praz si telemea rasa deasupra.
Poti face orice variatiuni pe langa afumatura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Post
#1279
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
MoN, pulpele parlite in prealabil, taiate in doua, le bag in punga (pungi speciale de la Fino, gasesti in comert) , le dau bine bine cu condiment picant, piper si muuuuulte bucatele de usturoi.
Apoi adaug si juma' de pahar de apa, sau mai bine ar fi vin rosu sau supa de gaina. Se innoada bine punga , se amesteca bine continutul, se mai dau cateva gauri cu scobitoarea aproape de gatul pungii legate, si mai apoi, tulai cu ea in cuptroriul incins. Le poti lasa max. 1 h. In punga se mai pot adauga pentru aroma felii subtiri de morcovi sau cubulete de cartofi, ca sa ai si garnitura asigurata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Pofta buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1280
|
Musafir ![]() |
Si caramelul unde-i, tu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Na, acum imi miroase a pulpe de-ale tale. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:15 AM |
|