![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Caramelu-i doar in titlu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
N-au caramel, bre, ca-s conforme, stii tu cu cine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aspectul de caramel vine de la arsura (de altfel, tare delicioasa) care se formeaza din cauza ca pielea puiului sta in contact cu punga incinsa. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaaa, am inteles care-i spilu'.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Musai tre' sa prestez si eu pulpe caramelizate ca arata de nu se poate, numa ' sa gasesc pungi din alea. Multumesc frumos Silvia pentru reteta.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi ma omorati pe mine cu delicatesele voastre!
Eu pun poza la ceva usor, simplu dar foarte gustos: Tortilla spaniola (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/a032.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ma duc acus sa scriu reteta
Roxi I'm a mom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (sint cam rupta de oboseala intre noi 2 fie vorba dar am recuperat ce era de recuperat asa ca sper sa-mi intru-n normal) bulina io nu cunosc crema aia dar daca nu-i vreun procedeu special (fiert miezu-n samantana?) eventual il adaug ca variatie la crema mea. ce zici tu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kalua maine dimineata pana plecam care incotro mai fac o biga si cand viu de la servici o mai incerc odata. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) sa nu-mi iasa mie hm! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (cu malaxorul meu fermecat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Clatite cu mere si smantana (din faina integrala):
(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/fusta003.jpg) Parca in poza par cam arse..da` in realitate mancam si nu ma mai opream, nici gand sa fie arse (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) kary, vreau si eu reteta de tortilla...mi-o dai te rog? Pup |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite'o AICI EmptyG (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
sar`mana, kary! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu vroiam sa te intreb care e reteta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Moaaama, are si muraturi! Balesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai ghicit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cam cald afara pentru muraturi dar eu am pus cateva de pofta alaturi de un penenas (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:16 AM |
|