![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Excelent arata muntele lui cleo!
Eu stiu Mont Blanc altfel, mult mai simplu si neinteresant. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar m-am bagat din greseala unde nu-mi fierbe oala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Apropo de torturi, a facut si dna Mimi unu' bun de tot, dar stiu ca nu ma credeti pana nu pun poze. Trebuie sa le fur de pe noua camera a maica-mii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Cleo, in pofida lipsei mele de apetit din ultima vreme, pe domnul tau tort l-as devora pana la ultima firimitura (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
doamne, de fiecare data zic ca nu mai intru aici si nu ma tin de cuvant. Cleo, te rog eu frumos sa ma infiezi, promit sa fiu cuminte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
clau ai greturi serioase? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) chinte poti sa mananci linistita si fara sa fii infiata kalua reteta originala are niste noodles din piure de castane pe-acolo sau asa ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca n-am chef s-o citesc. eu am simplificat-o la maxim cred ca foile astea s-ar potrivi de minune cu crema de la Rigo Jancsi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
OMG ce bine arata tortul ala Cleo.
Ma duc la bucatarie si pun de-o prajitura cu nuca in revansa la tortul tau ca tort la ora asta nu mai iese. Asa ca prin 21 tre' sa fac si eu un tort cre' ca de ciocolata o sa fie cu crema aia de la Rigo si cu bezea poate. Cleolica pui reteta de la foi please, multam fain. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar varza anatolica
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9620.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Pot sa gust si io o fasie de varza anatolica si apoi sa savurez o fasie de desert de la cleo ?
Inund apartamentu`, nu mai pot..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
iaca si hal de desert bulinesc: musai frisca si oarece fructe de padure (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i26.photobucket.com/albums/c107/bulina23/DSC_0003.jpg) (IMG:http://i26.photobucket.com/albums/c107/bulina23/DSC_0007.jpg) later edit: bula ceea sa nu cumva sa credeti c-am facut-o eu: frantuzoaica de la colt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by bulina: Oct 13 2008, 09:32 PM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noroc c-am mancat! GOOOOOOOOOOD!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:27 PM |