![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Kalua, la noi se mananca pizza cu Ketchup (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) De ce te miri? Asa se serveste si la noi, in pizzerii de succes, cu ketchup si/sau maioneza pe deasupra. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptiu, pai ce pizza e aia, fratilor? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ma gandesc cum s-or uita italienii cand vad asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sau poate se gandesc ca-i alt fel de mancare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Noi suntem mai cu mot probabil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu stiu nici o pizzerie la noi in oras care sa nu aduca default ketchup iute sau dulce la pizza (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Nu este totusi o regula general valabila, cu toate ca destul de des intalnita.
Cam asa arata o pizza pe care-am mancat-o la mare, la un restaurant de 3 stele. (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/august_new08101.jpg) servita cu sos de rosii, nu ketchup. Dar n-am mai pozat si varianta de pizza inundata-n sos de rosii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca va e fomica, serviti-va. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Noroc ca tocmai ce-am mancat pizza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu ketchup picant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sosul de hrean se potriveste f bine si la crenvusti (pe langa rasolul spus de kalua)
nici eu n-am mai auzit de combinatia cu carnat foarte bine arata Teo, se vede din poza ca-s gustoase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Taica-miu mananca la greu carnati cu sos de hrean. Eu dupa carnati nu ma omor, dar am gustat odata asa si e chiar f bun.
A cam inceput sa dispara si la noi moda cu ketchup la pizza, pe unde am fost in ultima vreme tot sos de rosii am primit. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptiu, pai ce pizza e aia, fratilor? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ma gandesc cum s-or uita italienii cand vad asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sau poate se gandesc ca-i alt fel de mancare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Exact Kalua, al meu cand a vazut pizza in Romania a gustat de curiozitate si a spus ca e ceva bun dar in niciun caz pizza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In Romania inca se practica ketchup si sos de rosii deasupra la pizza. In Italia nu ai sa vezi asa ceva niciodata... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu nici nu stiam ca nu se mananca fara sos d-asta de rosii pe deasupra. Mai pun si eu pe aluat un strat subtire de sos de rosii inainte de ingrediente da' de data asta n-am pus ca eram in graba.
Kary ia descoase tu de reteta originala de pizza pe boyfriend-ul si spune-ne si noua. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Master retetele originale apartin marilor campioni de pizza si secretul consta in dibacia lor de a face aluatul si pasta de rosii. Stiu ca pizza cea mai buna se face in sudul Italiei. Eu aici ( in nord) merg deseori la o pizzerie unde patronul, respectiv si pizzaiolu', este campion european in materie de pizza.
Mie imi place pizza care se face in Romania, chiar am in Galati un loc unde merg de fiecare data cand ajung acasa si imi place la nebunie sosul de rosii care mi'l dau ei sa-l pun deasupra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iar o pizza facuta in cuptorul electric sau pe gaz nu o sa iasa niciodata ca pizza facuta la cuptorul pe lemne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 05:40 PM |
|