![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#1341
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Ia spune pi nume "locul" respectiv, Kary, sa vidiem daca ni potrivim (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
Post
#1342
|
Musafir ![]() |
Corso Sylvia Dar nu stiu de ce imi amintesc ca tu spuneai ceva de Panoramic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cuib de viespi a la Cleo...Acum le-am scos din cuptor. Multumesc de reteta Cleo, foarte foarte bun (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/Copiadia067.jpg) (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/Copiadia071.jpg) |
|
|
![]()
Post
#1343
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cuiburile alea sunt o bunatate. Ce fain ti-au iesit.
Pai daca afli vre-o reteta de aluat de pizza ne-o shareuiesti si noua. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1344
|
Musafir ![]() |
Arata adevarate, kary!
|
|
|
![]()
Post
#1345
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) kary foarte frumoase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
MoN am scris niste retete de aluaturi pe aici insa e asa de simplu: faina, drojdie, putin zahar (asta ajuta drojdia), apa calduta, putin ulei de masline, eu pun si oregano si sare. lasi sa creasca, intinzi foaie pui in tava, eu ung cu sosul apoi pun de toate pe ea, apoi iar o las sa cresca si-apoi o dau la cuptor. simplu si bun. tare simplu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
Post
#1346
|
Musafir ![]() |
Pentru ca pizza sa fie digerata cat mai bine si aluatul de pizza sa aiba gustul cel mai bun imi spunea un pizzaiol ca trebuie pregatit de seara ( aluatul) si copt a doua zi. Si se pune cat mai putina drojdie.
|
|
|
![]()
Post
#1347
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Am auzit ca fac pizza buna la Corso, Kary, da' n-am incercat-o inca.
Am mai mancat si mi-a placut la Malnas, stii tu, restaurantul de pe vapor. Aluatul de pizza il fac ca si Cleo, numai ca in loc de apa calduta pun lapte caldut. A, si nu pun zahar, creste suficient cu un pliculet de drojdie la juma' de kil de faina. Snitele din muschi file de porc, in faina de naut, cu rosii aproape cherry, foarte gustoase. (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/oct08022.jpg) |
|
|
![]()
Post
#1348
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asta cu drojdia o s-o aplic da' nu creste aluatul ala prea tare daca il las de seara pana dimineata? Multam Kary.
Acum si eu fac pizza din cartea de bucate a Silviei Jurcovan si imi place tare cum iese dar eram curioasa cum e cea originala facuta de italieni. |
|
|
![]()
Post
#1349
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 110 Joined: 11-August 08 Member No.: 4,455 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#1350
|
Musafir ![]() |
Mai Monule, pai aluatul nu s-o face exact ca unul "obisnuit" numai cu mai putina drojdie, iti dai seama.
Hai sa ma dau mare cu melcii astia, care-s criminali de buni, dar meritul meu a fost doar sa-i bag in cuptor si sa-i presar cu zahar pudra. Sunt grecesti cica, aluatul e foietaj si umplutura e crema de cofetarie. ( (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Mr. kalua a zis ca arata ca niste cacatei de caine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9639.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9642-1.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9643.jpg) Mirela, melci de-astia pizza face si o colega de-a mea si-s senzationali! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:22 AM |
|