![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1381
|
Musafir ![]() |
Sisy, asa se cheama puiul ala cu sos. Reteta e la topicul cu retete indiene (dar eu am trisat ieri, am folosit o pasta cumparata care contine toate condimentele, am pus numai ceapa, smantana, bulion si supa).
In seara asta am facut muffini picanti montiniaci, au Grana Padano, niste sunca fiarta, dovlecel si ardei kapia rosu in ei) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9730.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_9728.jpg) |
|
|
![]()
Post
#1382
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
excelent arata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
par fara faina sau f putina (?) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1383
|
Musafir ![]() |
Cu faina de soia, dar nu multa, intr-adevar. Aluatul contine si branza de vaci (quark).
|
|
|
Roxana_ |
![]()
Post
#1384
|
Musafir ![]() |
Of, cat de bine arata. E musai sa-mi iau si eu o forma de muffini si sa experimentez.
|
|
|
![]()
Post
#1385
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua ai forme din silicon?
Grana Padano cu niste vin rosu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
Post
#1386
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 20-October 08 From: Oradea Member No.: 5,167 ![]() |
Waw...dar arata ..demential !!!Cum sa poti rezista sa nu papi asemenea bunatati ???Si cred ca sunt si usor de facut !
Eu am facut aperitivul meu Princess...bun de mancat si cald si rece. Se poate duce si la pachet: 1 pachet aluat foietaj , 1/2 cana ceapa tocata , 1 lingurita unt , 1 lingurita usturoi tocat , 2 cutii ciuperci taiate 1 ardei verde iute , 1/2 cana coniac , 1 1/2 cana smintina , 1 cana lapte , 4 oua 1 virf cutit boia iute , sare , piper , cascaval ras. Mod de preparare Se caleste ceapa in unt , se adauga usturoiul , dupa ce s-a calit putin se adauga ardeiul si ciupercile , se mai calesc 5 min , dupa care se adauga coniacul si se reduce focul. Cind sunt gata se lasa sa se raceasca, dupa ce s-au condimentat cu sare si piper . Smintina se omogenizeaza bine cu ouale , boiaua , sare, piper si lapte la sfirsit . Intr-o tava rotunda (se poate taia mai frumos, ca si feliile de tort )se pune aluatul, peste care adaugam com pozitia cu ciuperci si apoi cea cu oua. Razuim cascavalul si introducem la cuptor pina sa face o crusta deasupra. (IMG:http://www.gustos.ro/forum/userpix/195_IMG_0024_7.jpg) Poza nu eate de acuma, ci de alta data...Se poate coace si in tava rotunda si atunci se taie ca si tortul... |
|
|
![]()
Post
#1387
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Kalua, ai pus undeva reteta de mufini, ca n-am gastit-o la indice?
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#1388
|
Musafir ![]() |
Da, formele-s de silicon.
Pai cum sa nu-i mananc, ca doar nu gatesc ca sa pun produsele in vitrina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Leea, pun reteta acum. |
|
|
![]()
Post
#1389
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Sidy iar am mutat reteta si la topicul la care se potriveste (aperitive). Sa stii ca forumul gastronomie e organizat destul de frumos si cred ca ne-am gandit la mai toate. Multumim pt retete si le asteptam si pe celelalte insa te rog mult hai sa ramanem organizate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mersi
kalua stiu ca-s fatiganta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deci nu le mai ungi cu nimic? formele? ca hartie clar nu se pune. Le-am tot ocolit (nu stiu de ce) dar daca ies asa dragute si nu ne mai trebuie hartie mi-as lua si eu |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1390
|
Musafir ![]() |
Nu se ung, nu se face nimic cu ele, sunt formidabile. Adica se ung prima data cand le folosesti si apoi gata.
Eu mi-am luat cand au aparut la noi pe piata, acum vreo 7-8 ani, de la o firma buna, de-alea scumpe (pe atunci nici nu apucasera sa apara de-alea facute la duzina). Si au meritat fiecare leut, arata si acum ca noi si nu se lipeste mai nimic in ele. Asta versus ce-am auzit pe la colegele mele, care si-au luat de-alea ieftine si le-au aruncat dupa a doua folosire. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Deci faci economie daca-ti iei de-aia buna de la inceput. Ah, nu mai spun ca are si fiica-mea niste mini-forme, in forma de ursulet, de mini-Guglhupf etc. Si le tot foloseste, si la budinci, si la un gris cu lapte dat la frigider, etc. La muffinul ala intors cu fundu-n sus se vede ca s-a prins un pic, dar asta s-a intamplat numai pentru ca l-am scos foarte fierbinte din forma. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:01 PM |
|