![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
O leaca de tort, mancat deja in proportie de 75%:
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC031301.jpg) Tartinele arata super. Dar ce-ati sarbatorit pe acolo Kalua? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Roxi e maiastra doamna aceea ...e foarte frumos tortul!
kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) "oleaca de tartine" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nici nu vreau sa ma gandesc cand sint multe tartine cum o fi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ... mi s-a facut o foame |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumos tortul, roxi! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Fara scriitura cred ca mi-ar fi placut si mai mult. Mi se par tari de tot bucatile de ciocolata puse asa.
Tartinele au fost la "serbarea" zilei de nastere a unei colege. Ne-a luat cam 40 de minute sa le facem, la 8 maini. Joia asta facem un brunch italienesc de adio pentru o colega care-i insarcinata si nu se mai intoarce la noi. Pun poze. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si mie mi s-a parut cam indrazneata asezarea bucatilor alora de ciocolata. Ii place sa ma surprinda de fiecare data. Va spun ca pana acum cred ca mi-a facut vreo 5-6 torturi, nici unul la fel. Asta a fost un amestec de 2: stratul alb e cu fructe de padure, un fel de crema de diplomat; si celalalt strat e cu cafea. Ce-mi place la prajiturile facute de dansa e ca nu-s lesinator de dulci, ai impresia ca mananci ceva racoritor si nu cad greu la stomac. E o doamna tare cumsecade si stam mult de vorba cand ne vedem.
Pai 8 maini pricepute, fac cat 16 nepricepute. Ajutam si eu la pregatiri din astea, cand lucram in alta parte. Era fain. De-abia astept sa vad si pozele de la brunch-ul italienesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci... m-ati spart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cine ma pune sa ma uit la ore din astea pe asemenea poze incitante?
Roxi, tortul e foarte haios cu ciocolata aia pe el. Unde l-ai comandat? (imi cer scuze daca ai scris mai sus insa nu ma mai citit, am cascat numai gura la poze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi l-a facut acasa la ea, bucatareasa de la cantina (cofetar cu vreo 25 de ani de experienta), cu care m-am imprietenit din cauza lui Monti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
... facem un brunch italienesc de adio .... Pun poze. e clar!!! braaace yourselves! trebuie sa experimentez si eu cu culorile ...fain ar fi sa ne dea doamna Roxanicai in scris ce si cum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (PS kalua cu ce-ati uns tartinele alea ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) tortul meu (sper sa trec pe pagina cealalta sa nu fiu pe aceeasi cu tortul doamnei de la cantina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) e tare bun oricum, la tusul final daca am vazut ca n-am unde sa pun toata ciocolata am pus-o pe-o felie (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_4071.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_4078.jpg) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uufff, ce mi-ati facut cu pozele voastre. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Mi-am luat castronul cu conopida cu maioneza langa mine, am mancat jumatate, asa foame mi s-a facut uitandu-ma la bunataturile voastre. Bine ca nu m-am bagat in ciocolata, la ora asta. Gata, ma duc sa ma culc, sunt cu burta plina acum. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Roxanica fain tortul doamnei Mimi,nici mie nu-mi place scrisul dar oricum manaci tortul, banuiesc ca a fost si gustos.
Cleo m-ai dat pe spate cu tortul asta. Arata miraculos de gustos. Cat timp ti-a luat sa-l faci? Cand ai vreme pui si reteta. Multam. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleolica, sa pui neaparat reteta, ceea ce cunosc eu are mai putina crema, arata mai altfel, cam asa
(IMG:http://www.heiner.co.at/uploads/pics/HL_Esterhazytorte.jpg) Modelul pe deasupra este tipic acestui tort sau prajituri. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:13 AM |
|