IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu mancare si dulciuri, Show me your food !
roxanica10
post Feb 11 2008, 10:41 PM
Post #151

Musafir

O leaca de tort, mancat deja in proportie de 75%:
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC031301.jpg)
Tartinele arata super. Dar ce-ati sarbatorit pe acolo Kalua?
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Feb 11 2008, 11:17 PM
Post #152

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Roxi e maiastra doamna aceea ...e foarte frumos tortul!

kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) "oleaca de tartine" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
nici nu vreau sa ma gandesc cand sint multe tartine cum o fi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ... mi s-a facut o foame

+Quote Post
kalua
post Feb 11 2008, 11:30 PM
Post #153

Musafir

Foarte frumos tortul, roxi! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Fara scriitura cred ca mi-ar fi placut si mai mult. Mi se par tari de tot bucatile de ciocolata puse asa.

Tartinele au fost la "serbarea" zilei de nastere a unei colege. Ne-a luat cam 40 de minute sa le facem, la 8 maini.

Joia asta facem un brunch italienesc de adio pentru o colega care-i insarcinata si nu se mai intoarce la noi. Pun poze.

+Quote Post
roxanica10
post Feb 11 2008, 11:36 PM
Post #154

Musafir

Da...si mie mi s-a parut cam indrazneata asezarea bucatilor alora de ciocolata. Ii place sa ma surprinda de fiecare data. Va spun ca pana acum cred ca mi-a facut vreo 5-6 torturi, nici unul la fel. Asta a fost un amestec de 2: stratul alb e cu fructe de padure, un fel de crema de diplomat; si celalalt strat e cu cafea. Ce-mi place la prajiturile facute de dansa e ca nu-s lesinator de dulci, ai impresia ca mananci ceva racoritor si nu cad greu la stomac. E o doamna tare cumsecade si stam mult de vorba cand ne vedem.
Pai 8 maini pricepute, fac cat 16 nepricepute. Ajutam si eu la pregatiri din astea, cand lucram in alta parte. Era fain.
De-abia astept sa vad si pozele de la brunch-ul italienesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lxn
post Feb 12 2008, 12:06 AM
Post #155

Musafir

Deci... m-ati spart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cine ma pune sa ma uit la ore din astea pe asemenea poze incitante?
Roxi, tortul e foarte haios cu ciocolata aia pe el. Unde l-ai comandat? (imi cer scuze daca ai scris mai sus insa nu ma mai citit, am cascat numai gura la poze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )

+Quote Post
roxanica10
post Feb 12 2008, 12:21 AM
Post #156

Musafir

Mi l-a facut acasa la ea, bucatareasa de la cantina (cofetar cu vreo 25 de ani de experienta), cu care m-am imprietenit din cauza lui Monti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Cleo
post Feb 12 2008, 01:55 AM
Post #157

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(kalua @ Feb 11 2008, 04:30 PM) *
... facem un brunch italienesc de adio .... Pun poze.

e clar!!!
braaace yourselves!

trebuie sa experimentez si eu cu culorile ...fain ar fi sa ne dea doamna Roxanicai in scris ce si cum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(PS kalua cu ce-ati uns tartinele alea ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

tortul meu (sper sa trec pe pagina cealalta sa nu fiu pe aceeasi cu tortul doamnei de la cantina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
e tare bun oricum, la tusul final daca am vazut ca n-am unde sa pun toata ciocolata am pus-o pe-o felie

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_4071.jpg)

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_4078.jpg)

+Quote Post
pescarush
post Feb 12 2008, 05:30 AM
Post #158

Musafir

Uufff, ce mi-ati facut cu pozele voastre. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Mi-am luat castronul cu conopida cu maioneza langa mine, am mancat jumatate, asa foame mi s-a facut uitandu-ma la bunataturile voastre. Bine ca nu m-am bagat in ciocolata, la ora asta.
Gata, ma duc sa ma culc, sunt cu burta plina acum.

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 12 2008, 10:27 AM
Post #159

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Roxanica fain tortul doamnei Mimi,nici mie nu-mi place scrisul dar oricum manaci tortul, banuiesc ca a fost si gustos.
Cleo m-ai dat pe spate cu tortul asta. Arata miraculos de gustos. Cat timp ti-a luat sa-l faci? Cand ai vreme pui si reteta. Multam.

+Quote Post
kalua
post Feb 12 2008, 11:27 AM
Post #160

Musafir

Cleolica, sa pui neaparat reteta, ceea ce cunosc eu are mai putina crema, arata mai altfel, cam asa
(IMG:http://www.heiner.co.at/uploads/pics/HL_Esterhazytorte.jpg)
Modelul pe deasupra este tipic acestui tort sau prajituri.

+Quote Post

152 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 01:13 AM