IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu mancare si dulciuri, Show me your food !
Cleo
post Feb 12 2008, 04:12 PM
Post #161

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kalua ma duc sa m-ascund daca ai pus pozica aia (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

o pun zilele astea, insa stii de ce la mine-i crema mai multa? am doar 4 foi, pe cand ei ia uite ce destrabalare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
trebuia sa le fi facut si eu rotunde insa m-am speriat ca nu-mi sta albusul teapan atata timp. Oricum crema e foarte buna desi eu nu fac niciodata creme cu budinca de vanilie, ma simt de parca as trisa
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Feb 12 2008, 04:20 PM
Post #162

Musafir

Cleo, tortul tau arata demential de bine...ca dimineata cand am vazut-o imi venea sa intind mana spre ecran sa ma servesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Ce mai incoa si-ncolo tu si Kalua sunteti maestre ale genului. Si am impresia ca vin tare din urma Andreea si Di (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu prea au ele timp de poze.
Si daca m-ati sti si-n viata de zi cu zi...v-ati da seama ca nu incerc sa va 'perii', ci doar spun un adevar.

This post has been edited by roxanica10: Feb 12 2008, 04:23 PM

+Quote Post
kalua
post Feb 12 2008, 04:28 PM
Post #163

Musafir

Cleo e cu siguranta cofetareasa noastra. (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif) Eu una fac foarte rar dulciuri ca n-am mancatori la ele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Cleo, arata bine tortul, nu o mai da invartita. Numai ca-i versiunea Cleo. Astept reteta. O pun langa alea pe care le am eu, mai trebuie sa-i zic soacra-mii nr. 2 sa mi-o dea pe-a ei (are o carte de bucate austriaca mai veche) si-oi vedea cum oi face. Deci chiar ca m-am hotarat sa-l fac de Paste.

+Quote Post
Andreea_M
post Feb 12 2008, 04:34 PM
Post #164

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu nu mai fac prajituri. s-ar gasi cine sa le manance, da-s prea calorice (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) kile multe, sedentarism....

oricum, arata belea tortu' lu Cleo, vreau si eu reteta, poate poate o prepar intr-o zi - vine ziua lu' sora-mea in martie, a prietenului ei tot in martie, poate facem vreun efort colectiv (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Feb 12 2008, 04:47 PM
Post #165

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) kalua n-o dau invartita ca v-am mai spus io ca gustul conteaza in primul rand si-acolo n-am avut nicidata reclamatii insa visez si eu ca vrabia la malai ca-ntr-o buna zi sa vin sa rup gura targului (elady) cu vreo poza de-aia superba ...zici ca-s masurate cu shublerul dungutele alea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ... insa eu la foi carcotesc, sint curioasa de cantitatile tale kalua ...am gasit o reteta in care la 8 albusuri punea 200gr faina a mea la 12 albusuri pune 50 g ... huge difference

+Quote Post
walpurgik
post Feb 12 2008, 06:49 PM
Post #166

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/harp.gif) dumnezeiesc tortul ala (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

cleo (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Bia
post Feb 12 2008, 09:28 PM
Post #167

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mie mi-e si rusine sa intru uneori pe forumul asta. Toate aveti familii, trebaluiti prin casa, aveti cui sa pregatiti ceva bun... numai eu nu fac nimic. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Dar e bine, ca am de unde invata pentru cand o sa fac si o sa ma satur de facut! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 12 2008, 09:34 PM
Post #168

Musafir

Ca mie parca tare-mi ardea de mancaruri la varsta ta... (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Las' ca ai timp sa faci, si familie si mancare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post Feb 12 2008, 09:43 PM
Post #169

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mi-e drag de voi ca se vede ca puneti multa multa pasiune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Meg
post Feb 12 2008, 11:01 PM
Post #170

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

painite grase-grase.. (prima data nu mi-au iesit asa pufoase).
le-am umplut cu sunca, cascaval si putin gogosar. sunt ca un fel de pizza.
(IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/RotationofDSC04176.jpg)
(IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/DSC04175.jpg)

+Quote Post

152 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 01:10 AM