![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Mama mia,teo cat ai mai bucatarit... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) felicitari,arata delicios si cred ca au fost si delicioase !
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
teo, arata super! pune-mi si mie pe undeva retata pentru dovleceii cu ton. ii scobesti si pui ton din conserva si atat? la cuptor?
am niste dovlecei si se cam usuca.. si e pacat de ei. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Maaama teo ce ai mai gatit! Mi-e foame deja. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Dragute ca de obicei! (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)
Reteta de Dovlcei cu ton o pun chiar acum. This post has been edited by teocris7: Feb 28 2008, 08:28 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Si pentru ca iubitu` si-a exprimat dorinta sa-l astept cand vine de la servici cu cioco de casa,ei bine,am purces la actul gastronomic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...in creierii diminetii...
iaca ce iesi:(am inlocuit zaharul cu fructoza,si am pus mai putin unt) ca mie`mi plac mai dietetice si mai montignace toate dulciurile si mancarurile (IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/elady005.jpg) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Vreau si eu o bucatica!
Nu am mancat cioco de casa cam de mult! De cativa ani! (IMG:style_emoticons/default/pepsi.gif) Nu am voie! Imi dau una peste mana! |
|
|
![]()
|
|
teo,da` din a mea ai voie,ca e dietetica (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oauuuuuuuuuu nici eu n-am mai facut de mult mi-ai dat o idee, doar ca fiica-mea nu manaca nus de ce nu-i place, al meu sot nu se omoara cu dulciurile in general si tre' sa fac mai putina, ca altfel eu pot sa mananc toata tava, de obicei fac jumate de cantitate.
|
|
|
![]()
|
|
Mie mi-a iesit destul de putina..cat sa ne facem pofta si sa nu ni se faca rau apoi...oricum,pana la ora asta mai e mai putin de jumate din ea,am tot dat la toti prietenii...si tare bine le-a mai picat...la pretene le-am dat`o pe post de martisor,ca mi-a fost lene sa ma duc in oras sa ma omor pe martisoare.
|
|
|
![]()
|
|
Atunci vreu si eu o bucatica, te rog frumos (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:22 AM |
|