![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
sar na!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cleo pai tine un party si asa reusesti sa termini mancarea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu tare as veni la tine la masa ca gatesti bestial, da' e ceva distanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by misssn7: Mar 20 2008, 05:05 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cleo pai tine un party si asa reusesti sa termini mancarea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu tare as veni la tine la masa ca gatesti bestial, da' e ceva distanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe as tine-o numa intr-o petrecere la mine mereu e asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
sunt o masochista, de juma' de ora ma uit la pozele de aici, mi se scurg ochii si inghit in sec (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) in bucataria noastra, Chinte!
... Cleolica, am facut turceala Ali Nazik... beeeton! sa-ti dea Dumnezeu sanatate! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Prima prea praji conforma(neaspectuoasa,dar foarte buna si cu multa cacao):
(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/klk004.jpg) Am pus si niste mere,scortisoara,esenta de migdale,rom... ...conforma Montignac,of course |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si ce faci cu mancare Cleolica o arunci? Mai suna un prieten cum e reclama si mai scapi si de mancare. Inseamna ca oferta e mai mare ca cererea. Cand am fost in Germania nemtoiaca ingheta prajituri, am o prietena care ingheta sarmale, ar fii o idee desi o parte din valorile nutritive cred ca sunt pe apa sambetei.
Nu vii si la mie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) glumesc, mie nu-mi place sa gatesc -desi prestez every day dar in cantitati mai mici ca sa nu trebuiasca s-o arunc- doar sa fac prajituri. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
chinte bine ai venit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Maat ma bucurez ca v-a placut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) miss shht mie nu-mi place cine stie ce sa gatesc, dar sint foarte pofticioasa si cum n-am timp sa merg la resturante si nici cantitati minuscule nu stiu sa fac (desi am niste craticioareeee (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) din pacate mai arunc mancare. Cand vine vorba insa de facutul prajiturilor e cu totul alta poveste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) desi eu nu prea mananac din ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) v-am spus mai sus care-ar fi solutia (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu visez da inca visez ca n-am bani sa investesc sa-mi fac o cofetarie cu prajituri adevarate nu fake-urile astea ce se gasesc la cofetarie ca nici nu-mi vine sa incerc cand stiu ca numai aspect au ca gustul e pe undeva ascuns, so ai putea incerca sa vezi cum e solutia.
Pun si eu cornurile mele de ieri (IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1064740.jpg) (IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1064738.jpg) This post has been edited by misssn7: Mar 21 2008, 05:52 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Misssn, esti vinovata fara drept de apel! Saptamana trecuta ai facut niste cornuri, asemanatoare cu cele din poza de mai sus si le-am visat in noaptea respectiva. Cred ca asa mi-o fost o pofta de le-am visat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:07 PM |
|