![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cornurile arata be-lea!
Las' ca ma pun si eu pe copt zilele astea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Spatamana trecuta mi-a ramas aluat de la placinta cu carne si am facut cornuri, acum am facut expers cornuri ca si noua ne plac. Nu-i mare smecherie e aluat dospit cu 1-2 oua, drojdie, unt, lapte, sare si faina, unse cu ou deasupra si presarate cu mac. Cantitatile eu nu prea le stiu ca le pun dupa ochi. Apai lxn daca erai in oras cu mine te chemam sa-ti dau.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:http://farm4.static.flickr.com/3253/2355349578_f0a75ac068.jpg)
Ciorba mea de fasole cu legume chinezesti, servita cu ceapa verde |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , tocmai am facut o burtica zdravana de ciorbica de fasole acum, arata ca a ta !
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ma bucur! Ii place bebelusului?
Si la noi in familie e preferata. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Ma bucur! Ii place bebelusului? Si la noi in familie e preferata. Si mie imi place mult fasolica gatita in toate felurile! Sper sa-i placa si bebelului altfel nu o sa am somnul lin in noaptea asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce legume chinezesti, teo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Muguri de bambus, ciuperci negre...
Asa scrie pe punga (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Interesanta combinatie, sigur a iesit foarte buna si mai altfel decat de obicei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Da. A fost ceva diferit, dar foarte bun (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:40 AM |
|