![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
pot sa ma laud si cu mancare pe care mi-o gateste acum un amic? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/greedy.gif) evident!
E ok sa fi si paparazzo! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
wow ce bine arata! Vreau si eu un amic de-asta!! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Barbat si stie sa faca asa ceva? de-ar fi asa toti....sunt impresionata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Mar 29 2008, 02:24 PM |
|
|
![]()
|
|
vi-l trimit prin posta, promotia de primavara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
lasa ca de acum inainte o sa ma tot laud cu mancarurile lui, ca eu nu mai gatesc de cand s-a mutat in cartier cu mine, m-am scos (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
friptura arata f apetisant (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ia sa pun si cele 2 salate cu tofu facute aseara, ca altfel voi nu cititi ce scriem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_8976.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_8964.jpg) |
|
|
![]()
|
|
yummy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Friptura arata tare bine mie mi-ar trebui un sot care sa stie sa gateasca macar asa de 2 ori pe sapt. Din pacate n-am avut norocul.
Tofu ala ce gust are? Am tot vazut pe la magazine da' nu prea m-a atras. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
yammy yammy papa vostru
tofu mie imi place dar nu stiam ce sa fac cu ea, acum stiu (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) eu azi am facut supa de legume, peste prajit si vinete cu legume, de mult n am mai gatit (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
girlies cu tofu de-abia m-am lansat so stay tuned (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
misssn tofu n-are nici un gust (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) insa in combinatie cu altele pt ca le preia aroma poate deveni foarte interesant si sanatos se pare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Baiul este ca vreau sa le incerc inainte sa vi le prezint, altfel as putea sa va mai scriu cateva retete si azi. Se foloseste de la aperitive, supe, feluri principale pana la deserturi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:43 PM |
|