IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu mancare si dulciuri, Show me your food !
kalua
post Mar 29 2008, 04:40 PM
Post #351

Musafir

Ce-a zis familia de tofu, cleolica?
Ti-am zis ca ai mei m-au rugat frumos sa nu mai cumpar. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Mar 29 2008, 04:42 PM
Post #352

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kalua (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
sotul meu azi vine acasa, pe zana mica nici n-am intrebat-o ca mancase deja insa tabuleh-ul trebuie sa stea o zi la frigider ca sa se imprieteneasca toate si deci vad diseara ce-or sa ma roage (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Oricum arata fabulos cateva feluri si eu am sa le incerc incetisor indiferent de reactii.

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 29 2008, 04:43 PM
Post #353

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) inseamna ca tare l-au apreciat, eu tot am auzit ca e sanatos da' il vedeam in borcan si nu-mi inspira nimic, asa ca n-am avut nici o tragere sa cumpar asa ceva. Si dupa ce spui tu Kalua nici nus daca o sa cumpar.

+Quote Post
kalua
post Mar 29 2008, 04:48 PM
Post #354

Musafir

Ala la borcan nu stiu cat de bun e, missn. Eu luam rar de tot, proaspat. Sa vedem ce retete mai pune cleolica, poate ma fac ca uit ce mi-au spus. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De sanatos e sanatos, nu poate zice nimeni nimic.

+Quote Post
kalua
post Mar 29 2008, 08:46 PM
Post #355

Musafir

Prajitura elvetiana de mere (aluatul e numai stratul ala subtire alb), are un fel de crema la mijloc din oua, miere, zahar, mere rase si alune de pamant macinate.
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7512.jpg)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7500.jpg)

+Quote Post
divi2007
post Mar 29 2008, 08:53 PM
Post #356

Musafir

am noroc ca mananc ciocolata acum ca altfel muream de pofta, prajitura cu mere e preferata mea
iar o sa ti fur reteta si de la asta kalua (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
Cleo
post Mar 29 2008, 08:54 PM
Post #357

moderator

Foarte bine arata! N-o cunosc! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
se poate? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
sa ne faci cunostinta cand ai timp (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 29 2008, 09:04 PM
Post #358

Musafir

Las' ca si eu abia azi am facut cunostinta cu ea. (IMG:style_emoticons/default/Tip-Hat.gif) De fapt e tort, dar eu am facut cantitatea dubla si-am umplut o tava de aragaz (ca sa scap de cat mai multe mere. Si-am bagat si-o gutuie pe-acolo, statea singurica si n-o baga nimeni in seama (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) )
Parerea mea subiectiva: n-are crema-crema! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , am luat cu mare grija un varf de furculision si mi-a ajuns. Astia din casa au zis ca-i foarte buna. Maine le-oi servi-o cu un mot de frisca langa.
Pun reteta mai acusi la prajiturici.

+Quote Post
Cleo
post Mar 29 2008, 09:09 PM
Post #359

moderator

saru'mana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
te inteleg perfect cu crema, crema

mai tineti voi minte merele alea de vara dulci acrioase si foarte foarte aromate?
am o amintire ce se pierde in negura vremurilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cu o placinta din mere de vara erau si niste nuci printre merele astea facuta de-o matusa de-a tatei. Foi simple din aluat dospit si umplutura la fel de simpla dar ori mi-era tare rau foame insa eu asa placinta cu mere buna n-am mancat nici pana atunci nici de-atunci. Morala: gustul merelor e f important.
Si apropo de gutuie am citit demult ca accentueaza gustul merelor, le mareste savoarea

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 29 2008, 09:17 PM
Post #360

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Fain arata tortul si eu sunt fan orice e cu mere.
Am facut si eu cornurile kossuth a le Cleoicii si am pus mere calite deasupra , intr-adevar seamana cu un chec da' e mai bun. Cleo cred ca merge cu o crema de branza de vaci amestecata cu galb de oua pe baie de aburi si multa vanilie. Da' n-am mai taiat-o asa frumos ca nu mai aveam nici o rabdare, am lasat-o in tava.
Kalua esti o sursa inepuizabila de idei.
Deci e clar ca era bun feeling-ul meu cu tofu, la noi n-am vazut proaspat e drept ca nici n-am cautat, dar m-as mira sa fie.
Imi ploua in gura Cleo dupa merele alea si mie imi plac tare mult.

This post has been edited by misssn7: Mar 29 2008, 09:20 PM

+Quote Post

152 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 10:03 PM