![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-a zis familia de tofu, cleolica?
Ti-am zis ca ai mei m-au rugat frumos sa nu mai cumpar. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
sotul meu azi vine acasa, pe zana mica nici n-am intrebat-o ca mancase deja insa tabuleh-ul trebuie sa stea o zi la frigider ca sa se imprieteneasca toate si deci vad diseara ce-or sa ma roage (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum arata fabulos cateva feluri si eu am sa le incerc incetisor indiferent de reactii. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) inseamna ca tare l-au apreciat, eu tot am auzit ca e sanatos da' il vedeam in borcan si nu-mi inspira nimic, asa ca n-am avut nici o tragere sa cumpar asa ceva. Si dupa ce spui tu Kalua nici nus daca o sa cumpar.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ala la borcan nu stiu cat de bun e, missn. Eu luam rar de tot, proaspat. Sa vedem ce retete mai pune cleolica, poate ma fac ca uit ce mi-au spus. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De sanatos e sanatos, nu poate zice nimeni nimic. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prajitura elvetiana de mere (aluatul e numai stratul ala subtire alb), are un fel de crema la mijloc din oua, miere, zahar, mere rase si alune de pamant macinate.
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7512.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7500.jpg) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
am noroc ca mananc ciocolata acum ca altfel muream de pofta, prajitura cu mere e preferata mea
iar o sa ti fur reteta si de la asta kalua (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Foarte bine arata! N-o cunosc! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
se poate? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa ne faci cunostinta cand ai timp (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Las' ca si eu abia azi am facut cunostinta cu ea. (IMG:style_emoticons/default/Tip-Hat.gif) De fapt e tort, dar eu am facut cantitatea dubla si-am umplut o tava de aragaz (ca sa scap de cat mai multe mere. Si-am bagat si-o gutuie pe-acolo, statea singurica si n-o baga nimeni in seama (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) )
Parerea mea subiectiva: n-are crema-crema! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , am luat cu mare grija un varf de furculision si mi-a ajuns. Astia din casa au zis ca-i foarte buna. Maine le-oi servi-o cu un mot de frisca langa. Pun reteta mai acusi la prajiturici. |
|
|
![]()
|
|
saru'mana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
te inteleg perfect cu crema, crema mai tineti voi minte merele alea de vara dulci acrioase si foarte foarte aromate? am o amintire ce se pierde in negura vremurilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cu o placinta din mere de vara erau si niste nuci printre merele astea facuta de-o matusa de-a tatei. Foi simple din aluat dospit si umplutura la fel de simpla dar ori mi-era tare rau foame insa eu asa placinta cu mere buna n-am mancat nici pana atunci nici de-atunci. Morala: gustul merelor e f important. Si apropo de gutuie am citit demult ca accentueaza gustul merelor, le mareste savoarea |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Fain arata tortul si eu sunt fan orice e cu mere.
Am facut si eu cornurile kossuth a le Cleoicii si am pus mere calite deasupra , intr-adevar seamana cu un chec da' e mai bun. Cleo cred ca merge cu o crema de branza de vaci amestecata cu galb de oua pe baie de aburi si multa vanilie. Da' n-am mai taiat-o asa frumos ca nu mai aveam nici o rabdare, am lasat-o in tava. Kalua esti o sursa inepuizabila de idei. Deci e clar ca era bun feeling-ul meu cu tofu, la noi n-am vazut proaspat e drept ca nici n-am cautat, dar m-as mira sa fie. Imi ploua in gura Cleo dupa merele alea si mie imi plac tare mult. This post has been edited by misssn7: Mar 29 2008, 09:20 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:03 PM |
|