![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
missn cred ca ar merge 'retzepta' asta ca blat de tort. Asa in forma asta eu n-o sa mai fac.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, arata demential prajitura/tort. Doamne, cum rezisti doar sa gusti?
Si restul mancarurilor arata bine, dar eu poftesc la prajituri mai cu seama (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu-s cu dulciurile, dar astea fara crema nu-mi plac. Decat sa gust dintr-un chec, de ex., mai bine mananc un mar, ma satisface mai mult.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...nici eu nu mai sunt incantata de prajiturile cu mult blat, dar asta din poza are blat putin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cremele alea cu margarina, care-s gretoase nu-mi plac.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Margarina n-are oricum ce cauta in frigiderele noastre.
Cotlet de porc (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7515.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
woow kalua, ce sunt chestiile alea rotunde si verzi? parca ar fi niste verze in miniatura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mie imi dau impresia de ceva bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Varza de Bruxelles (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
s-a notat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Am mai facut si eu varzuci de bruxelles,dar ies amare...nu-mi plac,le fierb si mai putin de 15 minute si degeaba.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, ai nimerit tu de-ala amar, in mod normal are doar un gust foarte, foarte putin amarui, care-i este specific. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
De obicei sunt amare alea peste care n-a dat un inghet in natura. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:46 PM |
|