![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Kalua merge si cu tagliatele in loc de fusili, eu am mancat la mare intr-un an nu m-au dat pe spate pt. ca eu aveam remeber de hribi proaspeti si astia erau uscati in momentul cand erau gatiti nu erau proaspeti.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merge, misssn. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu tot cu de-astia uscati am facut, dar au aroma specifica.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asa-i cum zici tu Kalua dar eu ma gandeam la hribi proaspeti cand am comandat care sunt si mai buni,apoi m-am gandit ca sunt la mare si n-au de unde sa fie proaspeti, da' era too late ca facusem comanda si incepuse sa le pregateasca.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Reteta de la fusili ai fungi e pe site sau nu o gasesc eu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i inca, dar pot sa o pun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
te rog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
am citit, notata si asta sa o incerc (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
am invatat de aici ca asa de bun iasa sosul cu smantana si frisca o nebunie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by LostWhispers: Apr 4 2008, 11:58 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prajitura cu unt, e una fara pretentii, se face foarte usor
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7554.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7569.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Arata bine da' tot cozonac fac candva zilele astea.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:12 AM |
|