IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu mancare si dulciuri, Show me your food !
happyCat
post Apr 6 2008, 08:08 PM
Post #421

Musafir

Chicken & Noodles- varianta mea.

(IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff90/happycat01/Chk.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Apr 6 2008, 08:11 PM
Post #422

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Mi-e o pofta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cred ca e tare gustos.

+Quote Post
kalua
post Apr 6 2008, 08:13 PM
Post #423

Musafir

Prajitura (IMG:style_emoticons/default/322.gif) sigur o fac si eu, trebuie numai sa vina un weekend cu mai mult timp liber.

Lasagna mea cu foi bicolore, un strat alb, unul verde. Eu pun multe legume in ragout.
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7591.jpg)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7601.jpg)

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 6 2008, 08:16 PM
Post #424

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

ce sa mai...e inundatie la mine in gura...cu avarii,ma duc sa pap ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

n-am papat lasagne pana acu`...cre`ca-s superbune.

+Quote Post
Cleo
post Apr 6 2008, 08:19 PM
Post #425

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

happy arata savuroase, sa pui si 'modus operandi' (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cand ai chef

Kalua arata bestial lasagna iar poza a 2-a e de nota 10 (dpdv calitate) ... dac-ati sti voi cate poze fac pana iese aia de care sint multumita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... eeehhheee

+Quote Post
happyCat
post Apr 6 2008, 08:24 PM
Post #426

Musafir

Arata super lasagna ta, Kalua. A mea cand o tai nu sta asa frumos, se cam imprastie.

Cleo, prajitura ta e buna de pus la expozitie! (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 6 2008, 08:26 PM
Post #427

Musafir

cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tu-i mama ei de poza, ca si eu am facut cel putin 10 pana am ajuns la asta. Si iese asa numai cu setari manuale care inca-mi scot par alb. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 6 2008, 08:33 PM
Post #428

moderator

Kari nu stiu care-i setarea , dar asta e cu care ai facut acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pe bune e de pus in revista.
aparatul meu are optiunea sa fac poze de la max 70cm si eu cu ala ma joc dar imi mai tremura mana si ies aburite, pana iese aia clara fac si cate 10 ...ai mei nici nu mai reactioneaza cand ma vad ca fac poze la mancare ba mai nou nici prietenii veniti in vizita (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ... eventual ma intreaba 'ai facut poza? acum putem sa mancam? ' hahahah (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ...boala curata

happycat ca sa pozezi lasagna poti sa trisezi , o tai cand s-a racit, apoi de-abia o incalzesti la microunde si uite asa ai obtinut poza perfecta. eeh zic si io. poza lui kalua e perfecta!!

+Quote Post
kalua
post Apr 6 2008, 08:46 PM
Post #429

Musafir

Bre, bucata de lasagne din poza mea era fierbinte. Mie imi ies destul de stabile portiile. Numai prima scoasa din forma n-are forma comerciala pentru ca n-am un loc liber pentru manevrat paleta.
Poate pentru ca eu n-o las pana foile sunt moi de tot, imi plac al dente.

Si ai mei stiu ca mancarea trebuie sa fie intai pozata, apoi mancata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De obicei pozez farfuria mea sau a copilului pentru ca Mr. kalua sufera doar mancare fierbinte.

+Quote Post
Cleo
post Apr 6 2008, 08:53 PM
Post #430

moderator

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si-ti dai seama ca fac figura asta de vreo 2 ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...si cati vor mai urma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

lasagna si mie-mi sta teapana, am o poza pe undeva pe la retetele cu paste. Eu zic ca depinde si de cat de curgatoare ies sosurile.

+Quote Post

152 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 06:30 PM