![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si mie-mi surand bulete lui Teo
misssulica ntzntzntz (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ... eu am scris mai sus c-am pus-o deja aici. ia de vezi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg e un soi de chec? foarte dragut arata |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Scuze m-a luat valul cu carnatii si n-am vazut, mie imi plac rau carnatii cred ca o sa-i dau soacra-mii tema sa ne faca niste carnati, eu iau carnea ea ii face eu n-am rabdare, v-am zis ca nu-s asa gospodina, la mine mancarurile care se fac repede sunt cele mai bune de facut.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
olala, teo, ce frumusel le-ai asezat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
salata mea umpluta (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7694.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
oaaauuu! have mercy!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
oaaauuu! have mercy! yeah. iti dai seama ca acum a reglat setarile la aparat? sa vezi ce ne face! cu ce-i umpluta salata aia? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) de ce ma uit eu la poze cu mancare cand inca-s la munca si mi-e foame? de ce? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, mereu v-am admirat. Aveti familie, gatiti dumnezeieste si diversificat si reusiti s-o faceti in timp util, beti cafeaua cu prietenele, mergeti si la cumparturi, faceti teme cu copilu' si aveti si grija de el, va ocupati de sot cat mai respectuos posibil, mai sunteti si cu o cariera frumos cladita. Mai sa fie, dar cum reusiti sa le faceti pe toate astea?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu la cafele cu prietenele mai merg, dar mai rar. In plus am atu-ul ca Mr. kalua face aprovizionarea zilnica, eu trebuie numai sa-i las dimineata lista (deci sa stiu ce fac de mancare seara), iar cand vin de la serviciu ma bag numai in oale. Nu-i asa de complicat pe cum pare, cand copiii sunt mai mari, cu un partener cu care poti imparti si "caznele" zilnice si un pic de organizare, merge.
cleolica, umplutura-i cu parmezan, ricotta. galbenus, patrunjel, sunca. Iar cu pozatul tot numai cu nervi si vreo 20(!) de incercari merge. MI-am scos acum si-un ministativ, de parca asta ar fi fost problema. N-am stofa de pozar si pace! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Copilul a vrut ceva cu banane, am tras o creatie proprie (reteta originala mi s-a parut dubioasa), are si ceva nuca de cocos plus lapte de cocos, dar aromele lor sunt foarte decente. (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7706.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Makhani Murgh (pui in sos de unt)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7713.jpg) Patiala Pullao (pilaf Patiala, cu orez Basmati integral) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7712.jpg) |
|
|
![]()
|
|
esti o mare artista. setarea asta works just fine.
walpu, are dreptate kalua, in echipa e mai usor. acum am si eu zile cand nu-i totul luna sau n-am chef de nimic ca oricine insa per total, de unde de neunde, timp gasesc mereu si in ansamblu ne descurcam onorabil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce poze reusite faceti ca in reviste (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:50 AM |
|